Adaptor

229 produkte

Konekta.al, shtepia e elektronikes me mbi 2200+ produkte.
Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  229 produkte
  Adaptor Karikimi 2.1A me Kabell Karikimi Lightning / Micro & Type-c 1m
  remax
  Lek 800
  Oferte
  Adaptor Audio 2 ne 1 Aux dhe Lightning Moxom
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 900 Ulje 22%
  Oferte
  Adaptor Audio 2 ne 1 Type-c ne Type-c + AUX
  baseus
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 27%
  Oferte
  Adaptor Audio 3ne1 BASEUS
  baseus
  Oferte Lek 4,700 Cmimi real Lek 5,200 Ulje 10%
  Oferte
  Adaptor Audio Aux ne iPhone Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 2,700 Ulje 11%
  Oferte
  Adaptor Audio Lightning - Lightning + AUX 3.5mm
  baseus
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 40%
  Adaptor Audio me porte Aux dhe Lightning
  moxom
  Lek 700
  Oferte
  Adaptor Audio nga Type-c Femer ne Type-c Mashkull
  baseus
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 23%
  Oferte
  Adaptor Audio nga Type-c ne Type-c + Aux 3.5mm
  baseus
  Oferte Lek 1,100 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 39%
  Oferte
  Adaptor Karikimi + Bateri e Jashtme 2 ne 1
  baseus
  Oferte Lek 3,200 Cmimi real Lek 4,700 Ulje 32%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 17W me 2 porta USB + Type-C
  baseus
  Oferte Lek 2,600 Cmimi real Lek 3,800 Ulje 32%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 18W me kabell iPhone / Type-C / Micro
  xo
  nga Lek 600 Cmimi real Lek 900 Ulje 33%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 18W me Panel Digital
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 4,300 Ulje 51%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 18W me porte Type-C
  remax
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 18%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 18W me porte USB
  remax
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 18%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 2 ne 1
  baseus
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 33%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 2.4A Me 2 Porta Usb + Kabell 3 Ne 1
  remax
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 18%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 2.4A Me 2 Porta Usb Remax
  remax
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 600 Ulje 17%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 20W Fast Charger Me Koke Type-c + Kabell
  xo
  nga Lek 800 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 27%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 30w Fast Charge 3.0 Remax
  remax
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 17%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 30w Fast Charge per Makine
  remax
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 13%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 30W per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 1,600 Cmimi real Lek 1,900 Ulje 16%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 5V / 2.4A Me 2 Porta Usb Moxom
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 30%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 5V / 2.4A Me 2 Porta Usb Moxom
  moxom
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 65W Me 2 Porta Usb & Type-c Baseus
  baseus
  Oferte Lek 3,000 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 14%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%
  Oferte
  Cover Silikoni Apple Silicone Case Per Telefonat Iphone
  apple
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 36%
  Oferte
  Karikues I Shpejte Makine Me Bluetooth Dhe Mp3 Baseus
  baseus
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,300 Ulje 26%
  Oferte
  COVER SILIKONI PER iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX
  apple
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 36%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%