Karikues wireless shtëpi / zyrë / udhëtim

56 produkte

Konekta.al, shtepia e elektronikes me mbi 2200+ produkte.
Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  56 produkte
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless 3 Ne 1 Xo Wireless Charger
  xo
  Oferte Lek 3,100 Cmimi real Lek 4,100 Ulje 24%
  Oferte
  Karikues Wireless Me Tregues Digjital Led Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,000 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 33%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless 2 Ne 1 Baseus
  baseus
  Oferte Lek 3,700 Cmimi real Lek 4,200 Ulje 12%
  Oferte
  Karikues Wireless Baseus Quick Charge
  baseus
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 31%
  Oferte
  Karikues Wireless Me Kupa Vakumi Baseus
  baseus
  Oferte Lek 1,800 Cmimi real Lek 2,300 Ulje 22%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless Baseus Black 15w
  baseus
  Oferte Lek 2,900 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 9%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless Xo 10w
  xo
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 1,900 Ulje 11%
  Oferte
  Karikues Wireless Baseus Ufo Fast Charge
  baseus
  Oferte Lek 2,200 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 27%
  Oferte
  Karikues Wireless 2 Ne 1 Desktop Baseus Me 3 Dalje Usb
  baseus
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 38%
  Karikues Wireless Mryes Si Mbeshtetese Telefoni
  mryes
  Lek 2,500
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless 15w Remax
  remax
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 3,100 Ulje 13%
  Oferte
  Karikues Wireless Dhe Me Kabell Type-c 15w Baseus
  baseus
  Oferte Lek 3,000 Cmimi real Lek 3,300 Ulje 9%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless Xo 10w
  xo
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,000 Ulje 25%
  Oferte
  Mini Karikues Wireless 1.5w Per Apple Watch Xo
  xo
  Oferte Lek 1,600 Cmimi real Lek 1,900 Ulje 16%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless Vpg
  vpg
  Oferte Lek 4,000 Cmimi real Lek 4,300 Ulje 7%
  Oferte
  Karikues Wireless Magnetik Si Magsafe 15w Xo
  xo
  Oferte Lek 2,600 Cmimi real Lek 2,900 Ulje 10%
  Oferte
  Karikues Inteligjent Wireless 10w Remax Me Drite Led
  remax
  Oferte Lek 2,300 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 8%
  Oferte
  Karikues Wireless Moxom 15w Per Iphone 12
  moxom
  Oferte Lek 3,000 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 6%
  Oferte
  Karikues Wireless Magsafe Apple Origjinal 15w
  apple
  Oferte Lek 4,200 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 16%
  Oferte
  Mini Karikues Wireless 1.5w Per Apple Watch Totu Glory
  baseus
  Oferte Lek 2,300 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 28%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth XW100
  tjeter
  Oferte Lek 3,300 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 34%
  Oferte
  Aromatizues Makine Inteligjent Baseus
  baseus
  Oferte Lek 5,400 Cmimi real Lek 6,900 Ulje 22%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth Wiwu
  wiwu
  Oferte Lek 5,500 Cmimi real Lek 7,000 Ulje 21%
  Oferte
  Mbajtese Telefoni Me Freskuese XO Per Lojra
  xo
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 40%
  Oferte
  Laps Inteligjent Magnetik Baseus Universal
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 34%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth G98
  tjeter
  Oferte Lek 3,200 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Baseus 17W Dhe MP3 Me Bluetooth
  baseus
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 3,800 Ulje 29%
  Oferte
  Makine Qethese VGR V-020
  vgr
  Oferte Lek 2,300 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 34%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%