167 produkte
  MOXOM  është një prodhues dhe shitës profesional i aksesorëve të telefonit celular. Kompania ka kaluar çertifikatat e sistemit të menaxhimit të cilësisë si CE, ROHS dhe CCC. Produktet e MOXOM janë shitur në të gjithë botën duke mbuluar afro 100 vende.
  Kompania është themeluar në vitin 2008 me të gjitha kushtet e favorshme dhe ndjekjen e vazhdueshme të cilësisë, klientit, përsosmërisë origjinale, duke i qëndruar besnik parimit të sinqeritetit. U ka ofruar vazhdimisht klientëve produktet më të larta dhe të azhurnuara duke inovuar gjithmonë shërbimin me synimin të jetë udhëheqësi i tregut të komponentëve elektronikë.
  167 produkte
  Oferte
  Karikues Wireless Moxom 15w Per Iphone 12
  moxom
  Oferte Lek 3,000 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 6%
  Oferte
  Kufje Headphones Me Bluetooth Dhe Bass V5.0 Moxom
  moxom
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 3,300 Ulje 18%
  Oferte
  Kufje Magnetike Me Kabell 1.2m Me Fishe Audio 3.5mm Moxom
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,700 Ulje 59%
  Oferte
  Kabell Usb Magnetik 1.2m Moxom Lightning / Micro / Type-c 2.4a
  moxom
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 900 Ulje 11%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Per Makine Me Kapje Te Dyfishte Moxom
  moxom
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,600 Ulje 25%
  Oferte
  Kabell Usb 2m Moxom Lightning / Micro / Type-c 2.4a
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 800 Ulje 13%
  Oferte
  Kabell Aux Moxom Aux-10
  moxom
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 900 Ulje 44%
  Oferte
  Karikues I Shpejte Pd 18w Moxom Type-c Dhe Lightning
  moxom
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 23%
  Oferte
  Adaptor Audio 2 në 1 Aux dhe Lightning Moxom
  moxom
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,600 Ulje 38%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Per Tavoline Moxom
  moxom
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 20%
  Oferte
  Super Boks Me Bluetooth Dhe Super Bass Moxom
  moxom
  Oferte Lek 2,200 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 12%
  Oferte
  Kufje Me Kabell Audio 3.5mm Moxom
  moxom
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor Karikimi 5V / 2.4A Me 2 Porta Usb Moxom
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 30%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Per Makine Me Vakum Moxom
  moxom
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,900 Ulje 37%
  Oferte
  Boks Me Wireless Me Super Bass 4 Ne 1 Moxom
  moxom
  Oferte Lek 3,000 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 12%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Moxom Lightning / Micro
  moxom
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 17%
  Oferte
  Multiprize Universale Inteligjente Me Shume Porta Moxom
  moxom
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 20%
  Shitur
  Mbajtese Celulari Makine Moxom
  moxom
  Oferte Lek 1,600 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 27%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Moxom Per Motor
  moxom
  Oferte Lek 1,400 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 53%
  Oferte
  Multiprize 4 Vendeshe Me 6 Porta USB Dhe 2 Type-C Moxom
  moxom
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 29%
  Oferte
  Kabell Usb 4m Moxom Lightning & Type-c 2.4a
  moxom
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Moxom Ne Micro / Lightning & Type-c 2.4a
  moxom
  Oferte Lek 400 Cmimi real Lek 700 Ulje 43%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Me 2 Porta Usb Moxom
  moxom
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 20%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Moxom Ne Micro / Lightning & Type-c 2.4a
  moxom
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 800 Ulje 13%
  Oferte
  Mikrofon Wireless 2 Ne 1 Jmary Me Type-C & Lightning
  jmary
  Oferte Lek 4,300 Cmimi real Lek 6,000 Ulje 28%
  Oferte
  Mikrofon Wireless 2 Ne 1 Jmary Me Type-C & Lightning
  jmary
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,200 Ulje 21%
  Oferte
  Syze Mbajtese Celulari VR Shinecon Per Telefona
  shinecon
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 37%
  Oferte
  Syze Mbajtese Celulari VR Shinecon Per Telefona
  shinecon
  Oferte Lek 4,600 Cmimi real Lek 6,000 Ulje 23%
  Oferte
  Syze Mbajtese Celulari VR Shinecon Per Telefona
  shinecon
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 60%
  Oferte
  Llambe Dore LED RGB Portative Per Foto dhe Video
  tjeter
  Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 5,300 Ulje 26%
  Oferte
  TV Box Android H96 Max
  tjeter
  Oferte Lek 4,000 Cmimi real Lek 5,500 Ulje 27%
  Oferte
  TV Box Google Z1
  tjeter
  Oferte Lek 3,700 Cmimi real Lek 4,700 Ulje 21%
  Oferte
  Zile Dere Inteligjente Me Kamer JMary
  JMary
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 33%
  Oferte
  Stabilizues Kamere Gimbal DJI Osmo Mobile 6 Me 3 Akse
  dji
  Oferte Lek 15,500 Cmimi real Lek 22,000 Ulje 30%
  Oferte
  Stabilizues Kamere Gimbal Hohem iSteady Q Me 3 Akse
  hohem
  Oferte Lek 4,500 Cmimi real Lek 6,500 Ulje 31%
  Oferte
  Dron Quadcopter DJI Air 2s DJI RC Fly More Combo
  dji
  Oferte Lek 139,000 Cmimi real Lek 155,000 Ulje 10%