ADAPTOR AUDIO LIGHTNING 2 NE 1 ME PORTE AUX DHE LIGHTNING MOXOM ADAPTOR AUDIO LIGHTNING 2 NE 1 ME PORTE AUX DHE LIGHTNING MOXOM
22%
Lek 700 Lek 900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME 2 PORTA LIGHTNING DHE AUXMARKA : MOXOM MATERIALI: ABS + TPE  GJATESIA: 60mm OUTPUT: 5V/2A. VECORI : ME KETE ADAPTOR MUND TE...
ADAPTOR AUDIO LIGHTNING NE PORTE AUX MOXOM ADAPTOR AUDIO LIGHTNING NE PORTE AUX MOXOM
Lek 700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR LIGHTNING NE PORTE AUXMARKA : MOXOM MATERIALI: ABS + TPE  GJATESIA: 60mm OUTPUT: 2.4A. VECORI : ME KETE ADAPTOR MUND TE PERDORNI KUFJE TE...
ADAPTOR AUDIO ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR MOXOM 15W ADAPTOR AUDIO ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR MOXOM 15W
25%
Lek 1,500 Lek 2,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR AUDIO ME BLUETOOTHMARKA : MOXOMVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10m KAPACITETI I BATERISE : 145mAH PESHA : 12.3g VECORI...
ADAPTOR AUDIO PER MAKINE ME DY PORTA MOXOM 20W + 18W ADAPTOR AUDIO PER MAKINE ME DY PORTA MOXOM 20W + 18W
26%
Lek 1,400 Lek 1,900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR AUDIO ME BLUETOOTHMARKA : MOXOM PESHA : 12.3g PORTA: USB + TYPE-C VECORI : CILESI E LARTE, TRANSMETIM AUDIO ME QARTESI...
ADAPTOR KARIKIMI 45W ME 2 PORTA USB DHE TYPE-C MOXOM ADAPTOR KARIKIMI 45W ME 2 PORTA USB DHE TYPE-C MOXOM
Lek 2,800
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME 2 PORTAMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE USB : DERI NE 20V / 2.25A DALJE TYPE-C: DERI NE 20V /...
ADAPTOR KARIKIMI 5V / 2.4A ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI 5V / 2.4A ME 2 PORTA USB MOXOM
20%
Lek 800 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI PER MAKINEMARKA : MOXOM MATERIALI : ABS + PC NGJYRA : E ZEZE HYRJE : DC 12 - 24V DALJE...
ADAPTOR KARIKIMI 5V / 2.4A ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI 5V / 2.4A ME 2 PORTA USB MOXOM
30%
Lek 700 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI PER MAKINEMARKA : MOXOM MATERIALI : ABS + PC NGJYRA : E ZEZE HYRJE : DC 12 - 24V DALJE...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE ME DRITE LED MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE ME DRITE LED MOXOM
33%
Lek 1,000 Lek 1,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME 2 PORTAMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzNGJYRA : E BARDHEMATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE REZISTENT NDAJ NXEHTESISE,...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE ME DRITE LED MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE ME DRITE LED MOXOM
25%
Lek 900 Lek 1,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME 2 PORTAMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzNGJYRA : E BARDHEMATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE REZISTENT NDAJ NXEHTESISE,...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE TYPE-C MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB DHE TYPE-C MOXOM
20%
Lek 800 Lek 1,000
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME 2 PORTAMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE USB : 2.4A DALJE TYPE-C: 3ANGJYRA : E BARDHEMATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM
17%
Lek 1,000 Lek 1,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PDMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE : 2.4ANGJYRA : E BARDHE / ZEZE MATERIALI : ABS + PCVECORI...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM
25%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PDMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE : 2.4ANGJYRA : E BARDHE / ZEZE MATERIALI : ABS + PCVECORI...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM
25%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PDMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE : 2.4ANGJYRA : E BARDHE MATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM
20%
Lek 1,200 Lek 1,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME 2 PORTAMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzNGJYRA : E ZEZEMATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE REZISTENT NDAJ NXEHTESISE, GODITJEVE,...
ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB MOXOM DHE KABELL LIGHTING / MICRO
22%
Lek 700 Lek 900
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KARIKUES ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE PDMARKA : MOXOMHYRJE : AC 100 - 220V / 50-60HzDALJE : 2.4ANGJYRA : ZEZE MATERIALI : ABS + PCVECORI : MATERIAL SUPER CILESOR...
ADAPTOR KARIKIMI ME PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE MOXOM
11%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : MOXOMHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V - 2.4A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT...
Items 1 to 16 of 149 total