Filtra

Karikues / Ushqyes

200 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 200 produkteve
Shiko
Zbritje 23%
ADAPTOR OTG NGA LIGHTNING NE USB 3.0 PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHADAPTOR OTG NGA LIGHTNING NE USB 3.0 PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH
Zbritje 20%
ADAPTOR AUDIO LIGHTNING 2 NE 1 ME AUX DHE LIGHTNING DHE DUAL LIGHTNING REMAXADAPTOR AUDIO LIGHTNING 2 NE 1 ME AUX DHE LIGHTNING DHE DUAL LIGHTNING REMAX
Zbritje 27%
ADAPTOR KARIKIMI ME TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUSADAPTOR KARIKIMI ME TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUS
Zbritje 43%
ADAPTOR AUDIO NGA TYPE-C NE AUX 3.5mm BASEUSADAPTOR AUDIO NGA TYPE-C NE AUX 3.5mm BASEUS
Zbritje 31%
ADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 20W ME PORTE TYPE-C PER iPHONE DHE iPADADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 20W ME PORTE TYPE-C PER iPHONE DHE iPAD
Zbritje 40%
ADAPTOR AUDIO NGA LIGHTNING NE LIGHTNING + AUX 3.5mm REMAXADAPTOR AUDIO NGA LIGHTNING NE LIGHTNING + AUX 3.5mm REMAX
Zbritje 47%
KARIKUES I SHPEJTE ME 4 PORTA AUTO ID   MOXOM 100-240V 4.4 A ME FISHE MICRO / LIGHTNING OSE TYPE CKARIKUES I SHPEJTE ME 4 PORTA AUTO ID   MOXOM 100-240V 4.4 A ME FISHE MICRO / LIGHTNING OSE TYPE C
Zbritje 36%
ADAPTOR AUDIO 2 NE 1 ME DY PORTA LIGHTNING PER KARIKIM, MUZIK DHE AUDIO REMAXADAPTOR AUDIO 2 NE 1 ME DY PORTA LIGHTNING PER KARIKIM, MUZIK DHE AUDIO REMAX
Zbritje 20%
ADAPTOR BASEUS OTG NGA TYPE-C NE USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHADAPTOR BASEUS OTG NGA TYPE-C NE USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH
Zbritje 50%
ADAPTOR BASEUS OTG NGA TYPE-C NE USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHADAPTOR BASEUS OTG NGA TYPE-C NE USB PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH
Zbritje 33%
KARIKUES MOXOM ME NJOHJE INTELIGJENTE LIGHTNING & MICROKARIKUES MOXOM ME NJOHJE INTELIGJENTE LIGHTNING & MICRO
Zbritje 23%
KARIKUES I SHPEJTE PD 18W DHE QC3.0 MOXOM TYPE-C DHE LIGHTNINGKARIKUES I SHPEJTE PD 18W DHE QC3.0 MOXOM TYPE-C DHE LIGHTNING
Zbritje 39%
ADAPTOR AUDIO NGA TYPE-C NE TYPE-C + AUX 3.5mm BASEUSADAPTOR AUDIO NGA TYPE-C NE TYPE-C + AUX 3.5mm BASEUS
Zbritje 13%
KARIKUES INTELIGJENT WIRELESS 3 NE 1 BASEUS SMART WIRELESS CHARGERKARIKUES INTELIGJENT WIRELESS 3 NE 1 BASEUS SMART WIRELESS CHARGER
Zbritje 40%
ADAPTOR AUDIO NGA LIGHTNING NE LIGHTNING + AUX 3.5mm BASEUSADAPTOR AUDIO NGA LIGHTNING NE LIGHTNING + AUX 3.5mm BASEUS
Zbritje 43%
KARIKUES  ME DY PORTA REMAX RP-U22 ME FISHE 1m LIGHTNING / MICRO OSE TYPE-C 2.4AKARIKUES  ME DY PORTA REMAX RP-U22 ME FISHE 1m LIGHTNING / MICRO OSE TYPE-C 2.4A
Zbritje 18%
ADAPTOR AUDIO 2 NE 1 TYPE-C MALE NE TYPE-C DHE 3.5mm BASEUSADAPTOR AUDIO 2 NE 1 TYPE-C MALE NE TYPE-C DHE 3.5mm BASEUS
Zbritje 29%
KARIKUES WIRELESS ULTRA I HOLLE 15W BASEUS ULTRA-THIN WIRELESS CHARGER PADKARIKUES WIRELESS ULTRA I HOLLE 15W BASEUS ULTRA-THIN WIRELESS CHARGER PAD
Zbritje 27%
ADAPTOR KARIKIMI CELULARI ME 4 PORTA FAST CHARGE 30W BASEUSADAPTOR KARIKIMI CELULARI ME 4 PORTA FAST CHARGE 30W BASEUS
Zbritje 43%
ADAPTOR BASEUS OTG NGA USB NE TYPE-C PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHADAPTOR BASEUS OTG NGA USB NE TYPE-C PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH
Zbritje 40%
ADAPTOR KARIKIMI FAST QUALCOMM 3.0 ME NJE PORTE WK  ( EU )ADAPTOR KARIKIMI FAST QUALCOMM 3.0 ME NJE PORTE WK  ( EU )

Produkte që keni parë së fundi