IuteCredit

Bli 0% interes!

Mundësi blerje me këste me 0% interes për porosi me vlerë mbi 5000 Lekë!
Drone

Shtëpia e Dronave Quadcopter

Shfletoni modelet më të fundit të Dronave dhe bëjeni tuajin tani!

Konekta.al - Tregu më i madh i Elektronikës

Showroom-i më i madh i elektronikës në Shqipëri dhe jashtë saj!
Smart Watches

Orë Inteligjente

Koleksioni më i ri vjen këtë herë vetëm për klientët tanë. Shikoni tani të gjitha modelet!

Gaming dhe Argëtim !

Mbi 20 modele levash dhe shumëllojshmëri Kufje Gaming dhe jo vetëm. Kliko për të parë me shumë!

Scooter Elektrik

Udhëto i lirë! Mbi 14+ Modele
30+ Drone
Porosisni Dronin tuaj. Krijoni kujtimet që zgjasin përjetë!

AirPods Pro

Cilësi zëri e pakrahasueshme!

Kompletoni pajisjet tuaja!

Produkte të shumëllojshme
Oferte
Trekembesh (Tripod) Me 12 Drita LED Te Palosshme
tjeter
Oferte Lek 17,000 Cmimi real Lek 18,900 Ulje 10%
Oferte
Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
tjeter
Oferte Lek 5,900 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 21%
Oferte
Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
tjeter
Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 13%
Oferte
Llambe Dore LED RGB Portative Per Foto dhe Video
tjeter
Oferte Lek 3,500 Cmimi real Lek 4,200 Ulje 17%
Oferte
DRON QUADCOPTER E99 MAX 4K ( 2 Bateri )
rc
Oferte Lek 4,100 Cmimi real Lek 5,900 Ulje 31%
Oferte
DRON QUADCOPTER SJRC F7 4K
sjrc
Oferte Lek 29,900 Cmimi real Lek 40,000 Ulje 25%
Oferte
DRON QUADCOPTER 8811 PRO AVIATOR 6K ( 2 Bateri )
8811
Oferte Lek 28,500 Cmimi real Lek 49,000 Ulje 42%
Oferte
DRON QUADCOPTER SJRC F22 4K PRO GPS ( 2 BATERI )
sjrc
Oferte Lek 36,900 Cmimi real Lek 55,000 Ulje 33%
Oferte
Super Dron si Avion Luftarak
airplane
Oferte Lek 6,900 Cmimi real Lek 8,900 Ulje 22%
Oferte
Dron Quadcopter DJI Air 2s / Fly More Combo
dji
nga Lek 110,000 Cmimi real Lek 149,000 Ulje 26%
Oferte
Dron Quadcopter DJI FPV Combo
dji
Oferte Lek 114,900 Cmimi real Lek 130,000 Ulje 12%
Drone E99
Super Droni E99 serish ne koleksion. Porosite sa me shpejt!
Bli Tani!
HD Resolution
Lek 4,100
Playstation 5
Playstation 5 Disc Edition serish ne gjendje. Porosite tani!
Bli tani!
Bestseller!
Lek 53,000
Oferte
Stabilizues Kamere Gimbal Hohem iSteady MT2 Kit
hohem
Oferte Lek 32,000 Cmimi real Lek 39,900 Ulje 20%
Oferte
Dron Quadcopter G3 Pro ( 2 Bateri )
pihot
Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 5,500 Ulje 29%
Oferte
Boks Me Bluetooth Hoco Elegant Me Mbajtese
hoco
Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 42%
Oferte
Dron Quadcopter ZLL SG908 Max
zll
Oferte Lek 24,900 Cmimi real Lek 36,000 Ulje 31%
Oferte
Ore Inteligjente Me Karte SIM 4G & Kamera Ultra
tjeter
Oferte Lek 8,300 Cmimi real Lek 9,900 Ulje 16%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco Ultra
hoco
Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 5,800 Ulje 33%
Oferte
Ore Inteligjente Per Femije Me Karte SIM & Kamera
smart watch
Oferte Lek 5,900 Cmimi real Lek 6,900 Ulje 14%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco Si Apple Watch
hoco
Oferte Lek 3,700 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 18%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 6,800 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 9%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 7,500 Cmimi real Lek 8,800 Ulje 15%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth XO Si Apple Watch
xo
Oferte Lek 5,000 Cmimi real Lek 6,500 Ulje 23%
Oferte
Ore Inteligjente Me Bluetooth Hoco
hoco
Oferte Lek 7,000 Cmimi real Lek 9,000 Ulje 22%

Markat tona

Dyqanet tona!

Rr.Dibres, Pranë Shkollës së Medreses

E Hënë - E Shtunë : 08:00 - 17:00

Për më shumë info na kontaktoni
në : 069 588 3782