Filtra

Mini Elektroshtëpiake dhe te tjera

41 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 41 produkteve
Shiko
Zbritje 20%
MULTIPRIZE 4 VENDESHE ME 6 PORTA USB DHE 2 TYPE-C ME NJOHJE INTELIGJENTE E KARIKIM TE SHPEJTE MOXOMMULTIPRIZE 4 VENDESHE ME 6 PORTA USB DHE 2 TYPE-C ME NJOHJE INTELIGJENTE E KARIKIM TE SHPEJTE MOXOM
Zbritje 42%
FSHESE PASTRIMI VAKUMI CILINDRIKE ME BATERI BASEUS CAPSULE CORDLESS VACUUM CLEANERFSHESE PASTRIMI VAKUMI CILINDRIKE ME BATERI BASEUS CAPSULE CORDLESS VACUUM CLEANER
Zbritje 29%
FSHESE PASTRIMI ME VAKUM ME BATERI  BASEUS SHARK ONEFSHESE PASTRIMI ME VAKUM ME BATERI  BASEUS SHARK ONE
Zbritje 4%
MINI FSHESE PASTRIMI ME VAKUM PER FEMIJE EDHE TE RRITUR QE PERDORET KUDO BASEUSMINI FSHESE PASTRIMI ME VAKUM PER FEMIJE EDHE TE RRITUR QE PERDORET KUDO BASEUS
Zbritje 11%
FRESKUESE E VOGEL BASEUS NE FORME KATROREFRESKUESE E VOGEL BASEUS NE FORME KATRORE
baseus FRESKUESE E VOGEL BASEUS NE FORME KATRORE
Lek 4,000 Lek 4,500
Në gjendje
Zbritje 26%
FRESKUESE ME DEPOZITE PER UJE OSE AKULL BASEUS TIME DESKTOP EVAPORATIVE COOLERFRESKUESE ME DEPOZITE PER UJE OSE AKULL BASEUS TIME DESKTOP EVAPORATIVE COOLER
Zbritje 31%
FRESKUESE E VOGEL TAVOLINE ME 4 NIVELE SHPEJTESIE BASEUS OCEAN DESK FANFRESKUESE E VOGEL TAVOLINE ME 4 NIVELE SHPEJTESIE BASEUS OCEAN DESK FAN
Zbritje 11%
LLAMBE TAVOLINE LED REMAX RL-E270LLAMBE TAVOLINE LED REMAX RL-E270
remax LLAMBE TAVOLINE LED REMAX RL-E270
Lek 3,300 Lek 3,700
Në gjendje
Zbritje 40%
FRESKUESE E DYANESHME REMAXFRESKUESE E DYANESHME REMAX
remax FRESKUESE E DYANESHME REMAX
Lek 1,500 Lek 2,500
Në gjendje
Zbritje 31%
MULTIPRIZE UNIVERSALE INTELIGJENTE ME SHUME PORTA MOXOMMULTIPRIZE UNIVERSALE INTELIGJENTE ME SHUME PORTA MOXOM
Zbritje 17%
LLAMBE TAVOLINE LED MINI CLIP BASEUSLLAMBE TAVOLINE LED MINI CLIP BASEUS
remax LLAMBE TAVOLINE LED MINI CLIP BASEUS
Lek 1,900 Lek 2,300
Në gjendje
Zbritje 14%
LLAMBE TAVOLINE LED BASEUS I-WOK SERIESLLAMBE TAVOLINE LED BASEUS I-WOK SERIES
baseus LLAMBE TAVOLINE LED BASEUS I-WOK SERIES
Lek 3,000 Lek 3,500
Në gjendje
Zbritje 20%
LLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUSLLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUS
baseus LLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUS
Lek 2,800 Lek 3,500
Në gjendje
Zbritje 14%
LLAMBE  TAVOLINE LED QE PALOSET ME KARIKUES WIRELESS BASEUSLLAMBE  TAVOLINE LED QE PALOSET ME KARIKUES WIRELESS BASEUS
Zbritje 26%
SHISHE TERMUS 300ml PREJ INOKSI DHE QERAMIKE REMAX RT-BON01SHISHE TERMUS 300ml PREJ INOKSI DHE QERAMIKE REMAX RT-BON01
Zbritje 32%
SHISHE TERMUS 350ml ME KUPE VAKUMI REMAX RT-CUP65SHISHE TERMUS 350ml ME KUPE VAKUMI REMAX RT-CUP65
Zbritje 26%
LLAMBE  TAVOLINE LED ME BOKS BLUETOOTH BASEUSLLAMBE  TAVOLINE LED ME BOKS BLUETOOTH BASEUS
Zbritje 17%
PAJISJE ZMBRAPESE E MUSHKONJAVE ME VAJ ESENCIAL BIMOR BASEUSPAJISJE ZMBRAPESE E MUSHKONJAVE ME VAJ ESENCIAL BIMOR BASEUS
Zbritje 23%
LLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUSLLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUS
baseus LLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUS
Lek 3,000 Lek 3,900
Në gjendje
Zbritje 10%
LLAMBE KAPESE MUSHKONJASH REMAX 2 NE 1 ME DRITE ULTRAVJOLLCELLAMBE KAPESE MUSHKONJASH REMAX 2 NE 1 ME DRITE ULTRAVJOLLCE
Zbritje 14%
LLAMBE TAVOLINE LED BASEUS FULL SPECTRUMLLAMBE TAVOLINE LED BASEUS FULL SPECTRUM
baseus LLAMBE TAVOLINE LED BASEUS FULL SPECTRUM
Lek 5,900 Lek 6,900
Në gjendje
Zbritje 9%
LLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUSLLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUS
baseus LLAMBE KAPESE MUSHKONJASH BASEUS
Lek 5,800 Lek 6,400
Në gjendje
Zbritje 29%
LLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUSLLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUS
baseus LLAMBE LED MULTIFUNKSIONALE BASEUS
Lek 3,200 Lek 4,500
Në gjendje
Zbritje 27%
LLAMBE LED QE VENDOSET MBI MONITOR KOMPJUTERI BASEUSLLAMBE LED QE VENDOSET MBI MONITOR KOMPJUTERI BASEUS

Produkte që keni parë së fundi