Drite LED

45 produkte

  Drita LED, tripoda dhe gimbal per fotografi ose video. Kapni momentet tuaja me te bukura me koleksionin e Dritave LED te Konekta!
  45 produkte
  Oferte
  Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
  tjeter
  Oferte Lek 6,300 Cmimi real Lek 7,500 Ulje 16%
  Oferte
  Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
  tjeter
  Oferte Lek 3,700 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 18%
  Oferte
  Mini Drite LED Profesionale RGB JMary
  jmary
  Oferte Lek 4,500 Cmimi real Lek 5,900 Ulje 24%
  Oferte
  Trekembesh ( Tripod ) Me Drite LED Profesionale
  tjeter
  Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 4,500 Ulje 13%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) Me Drite LED
  tjeter
  Oferte Lek 5,500 Cmimi real Lek 6,900 Ulje 20%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) Me Drite LED Drejtkendore
  tjeter
  Oferte Lek 7,300 Cmimi real Lek 8,500 Ulje 14%
  Oferte
  Drite LED RGB Per Zbukurimin e Ambientit
  tjeter
  Oferte Lek 3,500 Cmimi real Lek 5,500 Ulje 36%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) Me Drite LED Me Ndricim Perfekt
  tjeter
  nga Lek 4,500 Cmimi real Lek 5,500 Ulje 18%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) Me Drite LED Me Ndricim Perfekt
  tjeter
  nga Lek 3,900 Cmimi real Lek 5,300 Ulje 26%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) Me Drite LED 18" Te Plote RGB 60W
  tjeter
  Oferte Lek 4,800 Cmimi real Lek 6,000 Ulje 20%
  Oferte
  Trekembesh (Tripod) XO Per Telefon Me Drite Rrethore LED
  xo
  Oferte Lek 4,700 Cmimi real Lek 5,900 Ulje 20%
  Oferte
  Tastiere Lazer Dhe Power Bank
  tjeter
  Oferte Lek 8,900 Cmimi real Lek 10,500 Ulje 15%
  Oferte
  Projektor Android UHD
  tjeter
  Oferte Lek 8,900 Cmimi real Lek 10,500 Ulje 15%
  Oferte
  Drite Zyre Moderne
  tjeter
  nga Lek 6,900 Cmimi real Lek 8,000 Ulje 14%
  Oferte
  Ore Mekanike Me Rrotullim Automatik
  tjeter
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,000 Ulje 18%
  Oferte
  Drite LED Me Bluetooth Dhe Me Arome
  tjeter
  Oferte Lek 3,300 Cmimi real Lek 4,300 Ulje 23%
  Oferte
  Freskuese E Vogel Tavoline Me Drite RGB
  hoco
  Oferte Lek 1,900 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 32%
  Oferte
  Trekëmbesh (Tripod) Profesional JMary
  jmary
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 48%
  Oferte
  Selfie Stick Trekëmbesh (Tripod) Profesional JMary
  jmary
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 32%
  Oferte
  Trekëmbesh (Tripod) Profesional JMary
  jmary
  Oferte Lek 1,800 Cmimi real Lek 2,700 Ulje 33%
  Oferte
  Trekëmbesh (Tripod) Profesional JMary
  jmary
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 57%
  Oferte
  Stabilizues Kamere Gimbal DJI Osmo Mobile 6 Me 3 Akse
  dji
  Oferte Lek 15,500 Cmimi real Lek 22,000 Ulje 30%
  Oferte
  Stabilizues Kamere Gimbal Hohem iSteady Q Me 3 Akse
  hohem
  Oferte Lek 4,500 Cmimi real Lek 6,500 Ulje 31%
  Oferte
  Dron Quadcopter DJI Air 2s DJI RC Fly More Combo
  dji
  Oferte Lek 139,000 Cmimi real Lek 155,000 Ulje 10%