KARIKUES I SHPEJTE 36W MAKINE ME MP3 ME BLUETOOTH DHE PANEL DIGJITAL BASEUS KARIKUES I SHPEJTE 36W MAKINE ME MP3 ME BLUETOOTH DHE PANEL DIGJITAL BASEUS
44%
Lek 2,000 Lek 3,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE USB-1 : 4.5V - 5A / 5V -...
KARIKUES I SHPEJTE MAKINE ME BLUETOOTH DHE MP3 BASEUS KARIKUES I SHPEJTE MAKINE ME BLUETOOTH DHE MP3 BASEUS
26%
Lek 1,700 Lek 2,300
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 3.4A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2DISTANCA E...
ADAPTOR AUDIO 3.5mm ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR BASEUS ADAPTOR AUDIO 3.5mm ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR BASEUS
50%
Lek 1,250 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR AUDIO ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 5mGJATESIA E KABELLIT : 45 - 120...
ADAPTOR KARIKIMI ME DRITA LED, PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE REMAX ADAPTOR KARIKIMI ME DRITA LED, PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE REMAX
18%
Lek 1,800 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : REMAXHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V - 4.8A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT...
KARIKUES I SHPEJTE MAKINE ME DIZENJIM TE VECANTE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS KARIKUES I SHPEJTE MAKINE ME DIZENJIM TE VECANTE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS
18%
Lek 2,300 Lek 2,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 3.1A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5 FREKUENCA...
KARIKUES I SHPEJTE MODERN MAKINE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS KARIKUES I SHPEJTE MODERN MAKINE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS
33%
Lek 2,000 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 15W MAX DHE VETEM OUX OUTVERSIONI I BLUETOOTH-IT...
ADAPTOR KARIKIMI TE SHPEJTE ME BLUETOOTH MP3 QE TREGON EDHE STATUSIN E BATERISE SE MAKINES BASEUS ADAPTOR KARIKIMI TE SHPEJTE ME BLUETOOTH MP3 QE TREGON EDHE STATUSIN E BATERISE SE MAKINES BASEUS
33%
Lek 2,000 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 3.4A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2DISTANCA E...
ADAPTOR AUDIO 3.5mm ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR BASEUS ADAPTOR AUDIO 3.5mm ME BLUEOOTH DHE MIKROFON TE INTEGRUAR BASEUS
32%
Lek 1,500 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR AUDIO ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10m KAPACITETI I BATERISE : 145mAH PESHA :...
KARIKUES I SHPEJTE 18W MAKINE ME DIZENJIM TE VECANTE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS KARIKUES I SHPEJTE 18W MAKINE ME DIZENJIM TE VECANTE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS
10%
Lek 2,700 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V - 3A / 9V - 2A /...
ADAPTOR KARIKIMI DHE MP3 ME BLUETOOTH NE FORME T-JE BASEUS ADAPTOR KARIKIMI DHE MP3 ME BLUETOOTH NE FORME T-JE BASEUS
27%
Lek 2,200 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUS HYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 3.1A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E...
ADAPTOR KARIKIMI FAST CHARGE DHE MP3 ME BLUETOOTH XO ADAPTOR KARIKIMI FAST CHARGE DHE MP3 ME BLUETOOTH XO
11%
Lek 1,600 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : XOHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 3.1A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT :...
KARIKUES MAKINE  3.1A ME BLUETOOTH DHE MP3 CARB5 WIRELESS CAR FM MODULATOR KARIKUES MAKINE  3.1A ME BLUETOOTH DHE MP3 CARB5 WIRELESS CAR FM MODULATOR
45%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : QIAN SHAO SHAOMODELI : CARB5HYRJE : DC 12V - 24VDALJE  USB 1 : 5V / 2.1A DALJE USB 2 :  5V...
KARIKUES I SHPEJTE  MAKINE QC3.0 ME BLUETOOTH DHE MP3 BBL08 WIRELESS FM TRANSMITTER KARIKUES I SHPEJTE  MAKINE QC3.0 ME BLUETOOTH DHE MP3 BBL08 WIRELESS FM TRANSMITTER
40%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : E PANJOHURMODELI : BBL08HYRJE : DC 12V - 24VDALJE  USB 1 : QC3.0 DERI NE 12W DALJE USB...
MP3 PLAYER ME BLUETOOTH DHE USB PER MAKINE BT-307A MP3 PLAYER ME BLUETOOTH DHE USB PER MAKINE BT-307A
29%
Lek 1,200 Lek 1,700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : ---MODELI : BT-307AVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V2.1DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10 - 15mFREKUENCA E PERGJIGJES...
ADAPTOR KARIKIMI DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE 15W ME 2 PORTA USB DHE TF CARD REMAX ADAPTOR KARIKIMI DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE 15W ME 2 PORTA USB DHE TF CARD REMAX
32%
Lek 1,500 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : REMAXHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V - 3A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT...
ADAPTOR KARIKIMI ME PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE MOXOM ADAPTOR KARIKIMI ME PANEL DIGJITAL DHE MP3 ME BLUETOOTH PER MAKINE MOXOM
11%
Lek 1,600 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTHMARKA : MOXOMHYRJE : DC 12V - 24VDALJE : 5V - 2.4A MAXVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT...
Items 1 to 16 of 27 total