XHAM MBROJTES 6D ERTURO PER TELEFONAT iPHONE XHAM MBROJTES 6D ERTURO PER TELEFONAT iPHONE
50%
Lek 500 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 6D MARKA : ERTUROMODELI : 6DI PERSHTASHEM PER : iPHONEFORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I...
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR ME XHEL QE THAHET ME DRITE ULTRAVJOLLCE UNIPRO UV GLASS PER SAMSUNG S6 EDGE / S6 EDGE PLUS / S7 EDGE / S8 / S8 PLUS / NOTE 8 / S9 / S9 PLUS / NOTE 9 / S10 / S10e / S10 PLUS XHAM MBROJTES I TEMPERUAR ME XHEL QE THAHET ME DRITE ULTRAVJOLLCE UNIPRO UV GLASS PER SAMSUNG S6 EDGE / S6 EDGE PLUS / S7 EDGE / S8 / S8 PLUS / NOTE 8 / S9 / S9 PLUS / NOTE 9 / S10 / S10e / S10 PLUS
Lek 800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES ME XHELMARKA : UNIPROMODELI : UVGLASSI PERSHTASHEM PER : SAMSUNGFORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH...
XHAM MBROJTES 0.15mm BASEUS PER KAMEREN E iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX DHE 6.1/6.7 inch XHAM MBROJTES 0.15mm BASEUS PER KAMEREN E iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX DHE 6.1/6.7 inch
30%
Lek 700 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES PER KAMEREN E iPHONEMARKA : BASEUS I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET...
XHAM MBROJTES 3D PRIVACY UNIPRO PER iPHONE X / XS / XR / XS MAX / 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX XHAM MBROJTES 3D PRIVACY UNIPRO PER iPHONE X / XS / XR / XS MAX / 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX
27%
Lek 800 Lek 1,100
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 3D I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : RUAN PRIVATESINE TUAJ NE KENDIN E SHIKIMIT 45°, NDERKOHE QE...
XHAM MBROJTES I PLOTE 3D PER MBROJTJEN E PRIVATESISE PRIVACY GLASS BASEUS PER iPHONE X DHE XS MAX XHAM MBROJTES I PLOTE 3D PER MBROJTJEN E PRIVATESISE PRIVACY GLASS BASEUS PER iPHONE X DHE XS MAX
40%
Lek 1,300 Lek 2,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 3D MARKA : BASEUS MODELI :I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : RUAN PRIVATESINE TUAJ NE KENDIN...
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE
40%
Lek 900 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 6DMARKA : BASEUSI PERSHTASHEM PER : IPHONEFORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E...
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES XIAOMI XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES XIAOMI
57%
Lek 300 Lek 700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H  FUNKSIONI : MBRON EKRANIN E TELEFONIT TUAJ NGA GERVISHTJET DHE GODITJET E PAPRITURA PERSHTATJA : TELEFONAT...
XHAM MBROJTES 6D ERTURO PER SAMSUNG SERIA A DHE M XHAM MBROJTES 6D ERTURO PER SAMSUNG SERIA A DHE M
50%
Lek 500 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 6D MARKA : ERTUROMODELI : 6DI PERSHTASHEM PER : SAMSUNGFORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I...
XHAM MBROJTES I PLOTE 3D PER MBROJTJEN E PRIVATESISE BASEUS PRIVACY GLASS PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 8 / 7 PLUS / 8 PLUS XHAM MBROJTES I PLOTE 3D PER MBROJTJEN E PRIVATESISE BASEUS PRIVACY GLASS PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 8 / 7 PLUS / 8 PLUS
39%
Lek 1,100 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 3D MARKA : BASEUS MODELI : I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : RUAN PRIVATESINE TUAJ NE...
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES APPLE XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES APPLE
57%
Lek 600 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H FUNKSIONI : MBRON EKRANIN E TELEFONIT TUAJ NGA GERVISHTJET DHE GODITJET E PAPRITURA PERSHTATJA : TELEFONAT...
XHAM MBROJTES 2.5D/5D ERTURO PER iPHONE 6 / 6S / 6PLUS / 6S PLUS / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X / XS / XR / XS MAX XHAM MBROJTES 2.5D/5D ERTURO PER iPHONE 6 / 6S / 6PLUS / 6S PLUS / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X / XS / XR / XS MAX
57%
Lek 300 Lek 700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 2.5DMARKA : ERTUROMODELI : ERTURO2.5D-iPI PERSHTASHEM PER : SAMSUNG  FORTESIA : 9H NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE VECORI : ULTRA I HOLLE...
XHAM MBROJTES 5D ERTURO PER SAMSUNG S6 EDGE / S6 EDGE PLUS / S7 / S7 EDGE / S8 / S8 PLUS / NOTE 8 / S9 / S9 PLUS / NOTE 9 XHAM MBROJTES 5D ERTURO PER SAMSUNG S6 EDGE / S6 EDGE PLUS / S7 / S7 EDGE / S8 / S8 PLUS / NOTE 8 / S9 / S9 PLUS / NOTE 9
50%
Lek 600 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 5DMARKA : ERTUROMODELI : ERTURO5DI PERSHTASHEM PER : SAMSUNG FORTESIA : 9H NGJYRA : E ZEZE / TRANSPARENTE / BLU / GOLDVECORI : ULTRA...
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES SAMSUNG SERIA A XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H ERTURO PER TELEFONAT E MARKES SAMSUNG SERIA A
57%
Lek 300 Lek 700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 9H FUNKSIONI : MBRON EKRANIN E TELEFONIT TUAJ NGA GERVISHTJET DHE GODITJET E PAPRITURA PERSHTATJA : TELEFONAT...
XHAM MBROJTES I PLOTE 3D I HARKUAR BASEUS PER SAMSUNG S9 / S9 PLUS XHAM MBROJTES I PLOTE 3D I HARKUAR BASEUS PER SAMSUNG S9 / S9 PLUS
42%
Lek 1,100 Lek 1,900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 3D MARKA : BASEUS MODELI :I PERSHTASHEM PER : SAMSUNG FORTESIA : 9H NGJYRA : E ZEZEVECORI : ULTRA I HOLLE...
XHAM MBROJTES 0.2mm BASEUS PER APPLE WATCH SERIA 4 / 3 / 2 / 1 (44mm) / (42mm) XHAM MBROJTES 0.2mm BASEUS PER APPLE WATCH SERIA 4 / 3 / 2 / 1 (44mm) / (42mm)
33%
Lek 800 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES PER APPLE WATCHMARKA : BASEUS I PERSHTASHEM PER : APPLE WATCH 4 (44mm) VECORI : MATERIAL I SHKELQYER DHE I LEHTE,...
XHAM MBROJTES I PLOTE 3D DY COPE BASEUS PER iPHONE 12 MINI / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX XHAM MBROJTES I PLOTE 3D DY COPE BASEUS PER iPHONE 12 MINI / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX
22%
Lek 1,400 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : XHAM MBROJTES 3D MARKA : BASEUS I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE...
Items 1 to 16 of 69 total