Tregu me i madh i Elektronikes

Ne Shqiperi dhe jashte saj!

Si të porosisni

1.    Zgjidhni produktin që dëshironi të porosisni.

2.    Zgjidhni modelin dhe variantin nëse produkti ka variante të ndryshme.

3.    Nëse dëshironi të shtoni në shportë, klikoni butonin Shto në shportë

4.    Për të blerë produktin, klikoni Buy it Now pasi hapet dritarja e shportës.

5.    Plotësoni fushat përkatese deri në përfundimin e porosisë. (Tek kodi postar mund të 4 shifra të çfarëdoshme)

6.    Klikoni butonin Përfundo Porosinë pasi të keni plotesuar informacionin e nevojshëm.

7.    Pagesa bëhet në CASH pasi të keni marrë porosinë.

Nëse keni pyetje apo vështirësi në përfundimin e porosisë, mos hezitoni të na kontaktoni direkt në numrin tonë të kontaktit: +355 69 588 3782.