KUFJE ORIGJINALE SAMSUNG AKG ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm OSE TYPE-C KUFJE ORIGJINALE SAMSUNG AKG ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm OSE TYPE-C
46%
Lek 1,500 Lek 2,800
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm OSE TYPE-CMARKA : SAMSUNGGJATESIA E KABELLIT : 1.2mMATERIALI : ABS + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES :...
KUFJE ORIGJINALE APPLE EARPODS ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING KUFJE ORIGJINALE APPLE EARPODS ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING
36%
Lek 2,900 Lek 4,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNINGMARKA : APPLEMODELI : EARPODSGJATESIA E KABELLIT : 1mMATERIALI : ABS + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES...
KUFJE  ME FISHE AUDIO 3.5mm MOXOM MX-EP09 KUFJE  ME FISHE AUDIO 3.5mm MOXOM MX-EP09
63%
Lek 600 Lek 1,600
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE  ME KABELL MARKA : MOXOMMODELI : MX-EP09GJATESIA E TELIT : 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzMIKROFON : PO,...
KUFJE ME KABELL DHE FISHE AUDIO 3.5mm TOTU KUFJE ME KABELL DHE FISHE AUDIO 3.5mm TOTU
60%
Lek 600 Lek 1,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIOMARKA : TOTUMODELI : GRACE SERIESGJATESIA E KABELLIT : 1.2mMATERIALI : PC + PROCELANFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA...
KUFJE ME KABELL ME PORTE AUDIO 3.5mm DHE MIKROFON BASEUS KUFJE ME KABELL ME PORTE AUDIO 3.5mm DHE MIKROFON BASEUS
64%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME PORTE AUDIO 3.5mmMARKA : BASEUS MODELI : GJATESIA E KABELLIT : 1.25mMATERIALI : ALIAZH ALUMINI + TPEFREKUENCA E...
KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm MINI JACK PER LOJRA SI PUBG / COD /FREE FIRE ME MIKROFON TE DYFISHTE KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm MINI JACK PER LOJRA SI PUBG / COD /FREE FIRE ME MIKROFON TE DYFISHTE
17%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mmMARKA : BASEUS MATERIALI: ABS + TPEGJATESIA E KABLLIT: 120cmFREKUENCA E PERGJIGJES : 20Hz - 20000KHzVECORI : KUFJE ME...
KUFJE GAMING OVLENG ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS DHE DRITA LED BLU OSE TE KUQE KUFJE GAMING OVLENG ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS DHE DRITA LED BLU OSE TE KUQE
31%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mmMARKA : OVLEGGJATESIA E FISHES AUX : 2m  MADHESIA E BOKSIT : 50mmFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA...
KUFJE SPORTIVE MOXOM MH-07 KUFJE SPORTIVE MOXOM MH-07
33%
Lek 1,000 Lek 1,500
Lek 1,000 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE MARKA : MOXOM MODELI : MH-07 GJATESIA E TELIT : 0.9m NDJESHMERIA : 93±3dB REZISTENCA : 16O FREKUENCA : 20Hz...
KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS TUCCI A3 CAMOUFLAGUE KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS TUCCI A3 CAMOUFLAGUE
31%
Lek 2,200 Lek 3,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME FISHE 3.5mmMARKA : TUCCIMODELI : A3GJATESIA E FISHES AUX : 1.4mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 108 dB FUQIA NE...
KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS TUCCI X5 KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm ME SUPER BASS TUCCI X5
18%
Lek 1,800 Lek 2,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME FISHE 3.5mmMARKA : TUCCIMODELI : X5GJATESIA E FISHES AUX : 1.5mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 108 dB FUQIA NE...
KUFJE SAMSUNG AKG CILESIA AAA  ME FISHE AUDIO 3.5mm DHE MIKROFON  EO-IG955 KUFJE SAMSUNG AKG CILESIA AAA  ME FISHE AUDIO 3.5mm DHE MIKROFON  EO-IG955
33%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mmMARKA : SAMSUNGMODELI : EO-IG955GJATESIA E KABELLIT : 1.2mMATERIALI : ABS + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES :...
KUFJE ME KABELL MONSTER BEATS BY DR.DRE TOUR EARPHONES ME FISHE AUDIO 3.5mm KUFJE ME KABELL MONSTER BEATS BY DR.DRE TOUR EARPHONES ME FISHE AUDIO 3.5mm
38%
Lek 1,500 Lek 2,400
PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : BEATS BY DR.DRE MODELI : TOUR VR291 GJATESIA : 1.2m FREKUENCA : 20Hz - 20000Hz  VECORI : TINGULL HI-FI,  ZE ME...
KUFJE ME FISHE AUDIO AUX 3.5mm SHUMENGJYRESHE XO KUFJE ME FISHE AUDIO AUX 3.5mm SHUMENGJYRESHE XO
17%
Lek 500 Lek 600
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO AUXMARKA : XOGJATESIA E KABELLIT : 1.2mMATERIALI : PC + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA...
KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING (EARPODS ) KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING (EARPODS )
41%
Lek 2,300 Lek 3,900
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNINGMARKA : --MODELI : EARPODSGJATESIA E KABELLIT : 1mMATERIALI : ABS + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES :...
KUFJE ME FISHE AUDIO LIGHTNING DHE BLUETOOTH XO EP-13 KUFJE ME FISHE AUDIO LIGHTNING DHE BLUETOOTH XO EP-13
10%
Lek 900 Lek 1,000
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNINGMARKA : XOGJATESIA E KABELLIT : 1mMATERIALI : PC + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 30000HzNDJESHMERIA...
SUPER KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm DHE USB ME SUPER MIKROFON DHE AUDIO SI 8D XO SUPER KUFJE GAMING ME FISHE 3.5mm DHE USB ME SUPER MIKROFON DHE AUDIO SI 8D XO
7%
Lek 2,500 Lek 2,700
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME FISHE 3.5mmMARKA : XOMODELI : A3 GJATESIA: 2.3mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 42 dB PERMASAT: 214 x 179 x...
Items 1 to 16 of 110 total