Filtra

Bateri e jashtme

114 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 114 produkteve
Shiko
Zbritje 44%
BATERI E JASHTME REMAX 2500MAHBATERI E JASHTME REMAX 2500MAH
remax BATERI E JASHTME REMAX 2500MAH
Lek 500 Lek 900
Në gjendje
Zbritje 48%
COVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 4200mAH PER SAMSUNG S6 / S6 EDGECOVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 4200mAH PER SAMSUNG S6 / S6 EDGE
Zbritje 33%
COVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 2200mAH PER iPHONE 5 / 5S DHE 3200mAH PER iPHONE 6 / 6SCOVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 2200mAH PER iPHONE 5 / 5S DHE 3200mAH PER iPHONE 6 / 6S
Zbritje 22%
BATERI E JASHTME 20000mAH ME TEKNOLOGJI QC3.O BASEUSBATERI E JASHTME 20000mAH ME TEKNOLOGJI QC3.O BASEUS
Zbritje 47%
BATERI E JASHTME 10000mAH REMAX JANSHON SERIESBATERI E JASHTME 10000mAH REMAX JANSHON SERIES
Zbritje 20%
BATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM WIRELESS BASEUSBATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM WIRELESS BASEUS
Zbritje 22%
BATERI E JASHTME ME SUPER KAPACITET 30000mAH BASEUS ME PORTE TYPE-C POWER DELIVERYBATERI E JASHTME ME SUPER KAPACITET 30000mAH BASEUS ME PORTE TYPE-C POWER DELIVERY
Zbritje 56%
BATERI E JASHTME SI KAPSULE 5000mAH REMAXBATERI E JASHTME SI KAPSULE 5000mAH REMAX
Zbritje 50%
BATERI E JASHTME 10000MAH ME 2 PORTA PRODABATERI E JASHTME 10000MAH ME 2 PORTA PRODA
proda BATERI E JASHTME 10000MAH ME 2 PORTA PRODA
Lek 1,400 Lek 2,800
Në gjendje
Zbritje 50%
BATERI E JASHTME 2500mAh REMAX PINOBATERI E JASHTME 2500mAh REMAX PINO
remax BATERI E JASHTME 2500mAh REMAX PINO
Lek 600 Lek 1,200
Në gjendje
Zbritje 22%
BATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 8000mAh QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTEBATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 8000mAh QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTE
Zbritje 40%
BATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAH ME 2 PORTA REMAXBATERI E JASHTME SUPER E VOGEL 10000mAH ME 2 PORTA REMAX
Zbritje 25%
BATERI E JASHTME 10000mAH ME MBESHTETESE TELEFONI,  KARIKIM TE SHPEJTE PD + QC 18W DHE ME WIRELESS BASEUSBATERI E JASHTME 10000mAH ME MBESHTETESE TELEFONI,  KARIKIM TE SHPEJTE PD + QC 18W DHE ME WIRELESS BASEUS
Zbritje 50%
BATERI E JASHTME PREMIUM 10000mAh HOCOBATERI E JASHTME PREMIUM 10000mAh HOCO
hoco BATERI E JASHTME PREMIUM 10000mAh HOCO
Lek 1,500 Lek 3,000
Në gjendje
Zbritje 33%
BATERI E JASHTME SUPER ELEGANTE ME KARIKIM TE SHPEJTE TE DYANSHEM 10000mAH ME DY PORTA DALESE BASEUSBATERI E JASHTME SUPER ELEGANTE ME KARIKIM TE SHPEJTE TE DYANSHEM 10000mAH ME DY PORTA DALESE BASEUS
Zbritje 33%
SUPER BATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM WIRELESS BASEUSSUPER BATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM WIRELESS BASEUS
Zbritje 26%
BATERI E JASHTME 10000mAH  ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUSBATERI E JASHTME 10000mAH  ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUS
Zbritje 23%
BATERI E JASHTME ME 2 PORTA ME DRITE LED AWEI 20000 mAHBATERI E JASHTME ME 2 PORTA ME DRITE LED AWEI 20000 mAH
Zbritje 36%
SET 1 + 1 , BATERI E JASHTME + COVER BASEUS 5000mAH PER iPHONE XSET 1 + 1 , BATERI E JASHTME + COVER BASEUS 5000mAH PER iPHONE X

Produkte që keni parë së fundi