yaxun

26 produkte

Konekta.al, shtepia e elektronikes me mbi 2200+ produkte.
Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  26 produkte
  Oferte
  Kacavida Elektrike + Set Yaxun Yx-801
  yaxun
  Oferte Lek 3,900 Cmimi real Lek 5,200 Ulje 25%
  Komplet Mjetesh Hapese Yaxun Yx-670
  yaxun
  Lek 500
  Komplet Mjetesh Hapese Yaxun Yx-690
  yaxun
  Lek 500
  Oferte
  Leve Saldimi (Femer) Per Njesite Salduese Yaxun
  yaxun
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,300 Ulje 31%
  MAJE KOLTIERI PER SALDIM BEST
  yaxun
  Lek 0
  Oferte
  Maje Metalike Per Saldim Yaxun
  yaxun
  Oferte Lek 400 Cmimi real Lek 600 Ulje 33%
  Oferte
  MATERIAL PER RIPERTERIM TE PAJISJEVE SALDUESE (PASTE) YAXUN
  yaxun
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 33%
  Oferte
  Material Per Riperterim Te Pajisjeve Salduese Yaxun
  yaxun
  Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 25%
  Oferte
  NGJITES I FUQISHEM ADHESIVE PER SHUME FUNKSIONE YAXUN Y-3000
  yaxun
  nga Lek 500 Cmimi real Lek 700 Ulje 29%
  Oferte
  NGJITES I FUQISHEM ADHESIVE PER SHUME FUNKSIONE YAXUN Y-7000
  yaxun
  nga Lek 600 Cmimi real Lek 800 Ulje 25%
  Oferte
  Pajisje Power Supply Per Fuqizimin E Rrjetit Yaxun
  yaxun
  Oferte Lek 7,000 Cmimi real Lek 9,000 Ulje 22%
  Oferte
  Paste Per Pajisjet Salduese Yaxun
  yaxun
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 900 Ulje 33%
  Oferte
  SET KACAVIDASH PER RIPARIME TE NDRYSHME YAXUN YX-6324
  yaxun
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 46%
  Oferte
  SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN
  yaxun
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 33%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%
  Oferte
  Cover Silikoni Apple Silicone Case Per Telefonat Iphone
  apple
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 36%
  Oferte
  Karikues I Shpejte Makine Me Bluetooth Dhe Mp3 Baseus
  baseus
  Oferte Lek 1,700 Cmimi real Lek 2,300 Ulje 26%
  Oferte
  COVER SILIKONI PER iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX
  apple
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,100 Ulje 36%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%