Tregu me i madh i Elektronikes

Ne Shqiperi dhe jashte saj!

Adresa e Dyqanit

Dyqani jonë ndodhet tek : 
 - Rruga e Dibres, sapo mbaron muri i Shkollës së Medresesë, ngjitur me kafe "Baron"
 - Jemi hapur nga e Hëna në të Shtunë ora: 08:00 - 17:00
 - Për më shumë informacion na kontaktoni në: 069 588 3782

Transport në Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni

Pagesa bëhet në dorëzim të produktit. Transporti brenda Qytetit të Tiranës kushton 100 lekë të reja dhe porosia vjen brenda ditës. Jashtë Qytetit të Tiranës dhe në rrethe kushton 250 lekë të reja dhe ju vjen për 24 deri 48 orë. Transporti në Kosovë kushton 4€ dhe Maqedoni 5€ ku merr kohë nga 4 deri në 7 ditë.

Ndërrim produkti

Në raste problemesh nga fabrika ose gjatë transportit, mund ta ndërroni produktin brenda 48 orëve pa kosto shtesë. ( Vetëm me paketimin origjinal të pa dëmtuar ). Në rast se konstatohet dëmtim fizik gjatë këtyre 48 orëve Konekta.al nuk mban përgjegjësi. Në rast se produkti i kthyer nuk rezulton me defekt, ju ridërgojmë produktin dhe tarifën e postës të kthimit e paguan klienti.

Shërbim dhe komunikim

Në faqen tonë online do të gjeni shërbimin dhe komunikimin maksimal. We also speak English.  

Produkte të cilësisë së lartë

Produktet tona janë të çertifikuara për origjinalitetin dhe cilësinë e markës prodhuese. Të gjitha produktet tona janë reale, ashtu siç afishohen në foto.