TOTU

24 produkte

Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  Në vitin 2012, nisur nga entuziazmi i produkteve digjitale, themeluesi i TOTU filloi të studiojë dhe dizajnojë markën e tij të "TOTU" duke u përqëndruar në zhvillimin e aksesorëve celular.
  Thjeshtësia, praktika dhe biznesi janë karakteristikat kryesore të produkteve TOTU. Vazhdon  në përsosjen e cilësisë së produktit paralelisht me dizajnin inovativ dhe cilësinë e  shkëlqyeshme, duke fituar gradualisht favorin e tregut ndërkombëtar, si dhe respektimin e konkurrentëve të së njëjtës industri.
  24 produkte
  Oferte
  Super Kufje Me Fishe Audio Type-c Totu Earpods
  totu
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,000 Ulje 25%
  Oferte
  Karikues Totu Me Fishe Lightning / Micro / Type-c
  totu
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,600 Ulje 38%
  Oferte
  Cover Gomine Totu Mousse Series Case Per Iphone 7 / 7 Plus
  totu
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 47%
  Oferte
  Cover Gomine Totu Per Iphone 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X
  totu
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 47%
  Oferte
  Karikues Wireless Inteligjent Totu Me Fishe Micro
  totu
  Oferte Lek 2,300 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 23%
  Oferte
  Karikues Wireless Si Mbeshtetese Telefoni Totu
  totu
  Oferte Lek 3,500 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 30%
  Oferte
  Hidratues Ajri & Aromatizues Baseus Per Makine
  baseus
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,000 Ulje 18%
  Oferte
  Mbajtese Tavoline Universale Baseus Per Laptop
  baseus
  Oferte Lek 1,800 Cmimi real Lek 2,600 Ulje 31%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Per Makine Baseus Auto Clamping
  baseus
  Oferte Lek 1,800 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 28%
  Oferte
  Mbajtese Celulari Per Makine Me Vakum Baseus
  baseus
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 1,900 Ulje 32%
  Oferte
  Kabell Karikimi Baseus Type-C Ne Type-C 240W
  baseus
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 33%
  Oferte
  Bateri E Jashtme 22.5W Baseus 40000mAh
  baseus
  Oferte Lek 5,700 Cmimi real Lek 7,000 Ulje 19%
  Oferte
  Karikues Wireless Magnetik MagSafe Baseus 15W
  baseus
  Oferte Lek 2,900 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 28%
  Oferte
  Adaptor HUB Baseus Me Shume Porta 5 ne 1
  baseus
  Oferte Lek 2,900 Cmimi real Lek 3,800 Ulje 24%
  Oferte
  DRON QUADCOPTER SJRC F11S 4K PRO GPS ( 1 Bateri )
  sjrc
  Oferte Lek 29,900 Cmimi real Lek 49,000 Ulje 39%
  Oferte
  Fshese Pastrimi Me Vakum Xo Me Bateri Ose Kabell
  xo
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,600 Ulje 31%
  Oferte
  DRON QUADCOPTER E99 MAX 4K ( 2 Bateri )
  rc
  Oferte Lek 5,900 Cmimi real Lek 8,000 Ulje 26%