KUFJE CIFT ME BLUETOOTH i16 MAX SI AIRPODS ME MBAJTESE KARIKIMI KUFJE CIFT ME BLUETOOTH i16 MAX SI AIRPODS ME MBAJTESE KARIKIMI
14%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTIT KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST , PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH MARKA : TJETERMODELI : i16 MAXVERSIONI...
KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH POWERBEATS PRO KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH POWERBEATS PRO
10%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : POWERBEATS PRO, IMITIMI I PAREMARKA : BEATS BY DREVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0 + EDRDISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA : 20-20000HzNDJESHMERIA : >90dBMIKROFON : PO KAPACITETI...
KUFJE CIFT ME BLUETOOTH V5.0 ME MBAJTESE KARIKIMI REMAX KUFJE CIFT ME BLUETOOTH V5.0 ME MBAJTESE KARIKIMI REMAX
19%
Lek 1,700 Lek 2,100
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH MARKA : TJETERVERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0 KAPACITETI I BATERISE : 40 mAhKOHA PERDORIMIT : MË SHUMË SE 4 ORË KOHË DËGJIMI,...
KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH BASEUS ENCOK KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH BASEUS ENCOK
25%
Lek 3,000 Lek 4,000
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUSVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA : 20-20000HzNDJESHMERIA : 105dBMIKROFON : PO GJATESIA E...
KUFJE ME FISHE AUDIO JACK 3.5mm XO HEADSET KUFJE ME FISHE AUDIO JACK 3.5mm XO HEADSET
20%
Lek 400 Lek 500
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : XOGJATESIA E KABLLIT: 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzMIKROFON : PO, HD MATERIALI: TPE FUQIA:...
KUFJE SPORTIVE REMAX ME KABELL MAGNETIK DHE BLUETOOTH 4.2 REMAX SPORT KUFJE SPORTIVE REMAX ME KABELL MAGNETIK DHE BLUETOOTH 4.2 REMAX SPORT
16%
Lek 2,100 Lek 2,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL MAGNETIKEMARKA : REMAX GJATESIA E KABELLIT : 65cm FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 95dB±4dBMIKROFON : PO...
KUFJE SPORTIVE SI VARESE ME BLUETOOTH BOROFONE BE5 KUFJE SPORTIVE SI VARESE ME BLUETOOTH BOROFONE BE5
17%
Lek 2,900 Lek 3,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : BOROFONEMODELI : BE5VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA : 20-20000HzNDJESHMERIA : ±105dBMIKROFON : PO GJATESIA...
KUFJE SPORTIVE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm, MIKROFON DHE KAPESE ERGONOMIKE AWEI ES-160 KUFJE SPORTIVE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mm, MIKROFON DHE KAPESE ERGONOMIKE AWEI ES-160
33%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE SPORTIVE ME KABELL ME FISHE AUDIO 3.5mmMARKA : AWEI MODELI : ES-160 GJATESIA E KABELLIT : 1.2mDIAMETRI I BOKSIT :...
KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE AWEI KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE AWEI
23%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESEMARKA : AWEIVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.1DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 -...
KUFJE  SPORTIVE ME FISHE AUDIO 3.5mm MOXOM MH-06 KUFJE  SPORTIVE ME FISHE AUDIO 3.5mm MOXOM MH-06
47%
Lek 800 Lek 1,500
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE SPORTIVE ME KABELL MARKA : MOXOMMODELI : MH-06GJATESIA E TELIT : 1mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzMIKROFON :...
KUFJE  SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE AWEI AK1 KUFJE  SPORTIVE ME BLUETOOTH SI VARESE AWEI AK1
36%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTHMARKA : AWEIMODELI : AK1VERSIONI I BLUETOOTH-IT : CSR4.1DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 -...
KUFJE ME FISHE AUDIO AUX 3.5mm SI AIRPODS PRO XO KUFJE ME FISHE AUDIO AUX 3.5mm SI AIRPODS PRO XO
29%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : XOGJATESIA E KABLLIT: 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 10000HzMIKROFON : PO, HD MATERIALI: TPE NDJESHMERIA:...
KUFJE ME FISHE AUDIO LIGHTNING SI AIRPODS PRO XO KUFJE ME FISHE AUDIO LIGHTNING SI AIRPODS PRO XO
25%
Lek 900 Lek 1,200
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : XOGJATESIA E KABLLIT: 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 10000HzMIKROFON : PO, HD MATERIALI: TPE NDJESHMERIA:...
SUPER KUFJE ME FISHE AUDIO JACK 3.5mm XO S25 EARPHONES SUPER KUFJE ME FISHE AUDIO JACK 3.5mm XO S25 EARPHONES
20%
Lek 400 Lek 500
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : XOGJATESIA E KABLLIT: 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 10000HzMIKROFON : PO, HD MATERIALI: TPE NDJESHMERIA:...
KUFJE ME FISHE AUDIO TYPE-C SI EARPODS XO EARPODS VETEM PER TELEFONAT E MARKAVE TE KINES JO PER SAMSUNG KUFJE ME FISHE AUDIO TYPE-C SI EARPODS XO EARPODS VETEM PER TELEFONAT E MARKAVE TE KINES JO PER SAMSUNG
17%
Lek 500 Lek 600
PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE ME KABELL MARKA : XOGJATESIA E KABLLIT: 1.2m NGJYRA: BARDHE / ZEZEFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzMIKROFON : PO,...
KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH BASEUS ENCOK S16 KUFJE SPORTIVE ME BLUETOOTH BASEUS ENCOK S16
29%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME BLUETOOTHMARKA : BASEUSMODELI : ENCOK S16VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mFREKUENCA : 20-20000HzNDJESHMERIA : 105dBMIKROFON :...
Items 1 to 16 of 45 total