KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING (EARPODS )

Lek 2,300 Lek 3,900

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNINGMARKA : --MODELI : EARPODSGJATESIA E KABELLIT : 1mMATERIALI : ABS + TPEFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzNDJESHMERIA : 93.2dBMIKROFON...
PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE ME KABELL ME FISHE AUDIO LIGHTNING

MARKA : --

MODELI : EARPODS

GJATESIA E KABELLIT : 1m

MATERIALI : ABS + TPE

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

NDJESHMERIA : 93.2dB

MIKROFON : PO

VECORI : MBROJTJE E SHKELQYER KUNDER DJERSES DHE UJIT

DIZENJIM INXHINIERIK I VECANTE I FORMES SE KUFJES PER TE RRITUR DALJEN E VOLUMIT DHE ZVOGELUAR ZHURMAT NE MAKSIMUM

MATERIAL I CILESISE SE LARTE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

VESHORE ERGONOMIKE QE PERSHTATET ME VESHIN DHE NUK NDJEHET EDHE PAS MBAJTJES PER NJE KOHE TE GJATE,

MIKROFON HD PER TELEFONATA TE QARTA,

PAMJE MODERNE ME SHKELQIM,

PERSHTATET GJERESISHT PER PAISJET ME PORTE AUDIO LIGHTNING ME SISTEM iOS 10.0 E SIPER

BUTONA KONTROLLI PER TELEFONATEN, MUZIKEN DHE VOLUMIN
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.