COVER PLASTIKE ME MBROJTJE 360 GRADE LIKGUS PER IPHONE,VJEN PA XHAM MBROJTES PARA ESHTE SI SHEMBULL COVER PLASTIKE ME MBROJTJE 360 GRADE LIKGUS PER IPHONE,VJEN PA XHAM MBROJTES PARA ESHTE SI SHEMBULL
58%
Lek 500 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKEMARKA : LIKGUSMODELI : 360 PROTECTIONMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : IPHONE MATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE / E KUQEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ...
COVER GOMINE COBLUE ME KONTURE SHUMENGJYRESHE DHE MBROJTESE KAMERE PER iPHONE 11 PRO MAX / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX COVER GOMINE COBLUE ME KONTURE SHUMENGJYRESHE DHE MBROJTESE KAMERE PER iPHONE 11 PRO MAX / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX
17%
Lek 1,000 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER GOMINEMARKA : COBLUEMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE / BLU / GOLD / GRI / SILVER PERDORIMI...
COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE ME VRIMA AJRIMI LOOPEE BREATHE PLUS PER IPHONE COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE ME VRIMA AJRIMI LOOPEE BREATHE PLUS PER IPHONE
50%
Lek 500 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKEMARKA : LOOPEEMODELI : BREATHE PLUSMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : IPHONE MATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / BLU / GOLD...
COVER PLASTIKE BASEUS GLASS CASE PER IPHONE 6 / 6S / 6PLUS / 6S PLUS / 7 / 7PLUS / 8 / 8 PLUS COVER PLASTIKE BASEUS GLASS CASE PER IPHONE 6 / 6S / 6PLUS / 6S PLUS / 7 / 7PLUS / 8 / 8 PLUS
50%
Lek 700 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER LUMINARY CASEMARKA : BASEUSMODELI : WIAPIPH7-GZ0VMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : PCNGJYRA : E ZEZE / E KUQEPERDORIMI : MBRON...
COVER PLASTIKE ME MBROJTJE 360 GRADE LIKGUS PER SAMSUNG,VJEN PA XHAM MBROJTES PARA ESHTE SI SHEMBULL COVER PLASTIKE ME MBROJTJE 360 GRADE LIKGUS PER SAMSUNG,VJEN PA XHAM MBROJTES PARA ESHTE SI SHEMBULL
50%
Lek 700 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKEMARKA : LIKGUSMODELI : 360 PROTECTIONMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNGMATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE / E KUQEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ...
COVER GOMINE + PLASTIKE  G-CASE MONTE CARLO SERIES PER iPHONE X / XR / XS MAX COVER GOMINE + PLASTIKE  G-CASE MONTE CARLO SERIES PER iPHONE X / XR / XS MAX
56%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER MONTE CARLO SERIESMARKA : G-CASEMODELI : MONTE CARLO SERIES MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI :  TPU + PCNGJYRA : E ZEZE PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET...
COVER PLASTIKE ME XIXA SWAROVSKI PER iPHONE X / XS / XS MAX / 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX COVER PLASTIKE ME XIXA SWAROVSKI PER iPHONE X / XS / XS MAX / 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX
42%
Lek 700 Lek 1,200
**shikoni video ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKEMODELI : SWAROVSKIMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : ABSPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET...
COVER GOMINE + PLASTIKE ME SIPERFAQE NE FORME TREKENDESHASH X-LEVEL BRITISH STYLE SERIES PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 8 / 7 PLUS / 8 PLUS / X / XS / XS MAX COVER GOMINE + PLASTIKE ME SIPERFAQE NE FORME TREKENDESHASH X-LEVEL BRITISH STYLE SERIES PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 8 / 7 PLUS / 8 PLUS / X / XS / XS MAX
53%
Lek 700 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER GOMINE + PLASTIKEMARKA :  X-LEVELMODELI : BRITISH STYLE SERIESMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONEMATERIALI : TPU + PCNGJYRA : E ZEZE / E KUQE /...
COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE BASEUS WING CASE PER SAMSUNG NOTE 10 / NOTE 10 PLUS COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE BASEUS WING CASE PER SAMSUNG NOTE 10 / NOTE 10 PLUS
47%
Lek 800 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER WING CASEMARKA : BASEUSMODELI : WISANOTE10P-01MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNG MATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE PERDORIMI : MBRON TELEFONIN...
COVER PLATIKE  X-LEVEL HERO SERIES PER iPHONE 5 /5S / 6 / 6S / 6 PLUS / 6S PLUS / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X COVER PLATIKE  X-LEVEL HERO SERIES PER iPHONE 5 /5S / 6 / 6S / 6 PLUS / 6S PLUS / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X
45%
Lek 600 Lek 1,100
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER HEROMARKA :  X-LEVELMODELI : HEROMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : PC NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / E KALTER / GOLDPERDORIMI : MBRON TELEFONIN...
COVER PLASTIKE ME GOMINE  VPG RAINBOW SERIES PER iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX COVER PLASTIKE ME GOMINE  VPG RAINBOW SERIES PER iPHONE 11 / 11 PRO / 11 PRO MAX
50%
Lek 900 Lek 1,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER BRIGHT SERIESMARKA : VPGMODELI : RAINBOW SERIES MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONEMATERIALI : PC + TPU  NGJYRA : E BARDHE / GRI / JESHILE /...
COVER PLASTIK ME PJESE LEKURE BASEUS COMFORTABLE CASE PER iPHONE X / XS / XS MAX COVER PLASTIK ME PJESE LEKURE BASEUS COMFORTABLE CASE PER iPHONE X / XS / XS MAX
42%
Lek 700 Lek 1,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER COMFORTABLE CASEMARKA : BASEUSMODELI : WIAPIPH65-SS01 / 02 / 07MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : PC + PUNGJYRA : E ZEZE / E BARDHE / PORTOKALLIPERDORIMI...
COVER PLASTIKE SUPER TRANSPARENT TOTU FAIRY SERIES PER iPHONE 7 PLUS / 8 PLUS / X / XR COVER PLASTIKE SUPER TRANSPARENT TOTU FAIRY SERIES PER iPHONE 7 PLUS / 8 PLUS / X / XR
47%
Lek 800 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER FAIRY SERIES MARKA : TOTUMODELI : FAIRY SERIES MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONEMATERIALI : PC + TPU  NGJYRA : TRANSPARENTEPERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E...
COVER PLASTIKE BASEUS FROZEN GLASS PER iPHONE 12 MINI / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX COVER PLASTIKE BASEUS FROZEN GLASS PER iPHONE 12 MINI / 12 / 12 PRO / 12 PRO MAX
29%
Lek 1,000 Lek 1,400
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKE MARKA : BASEUSMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : POLIKARBONAT + TERMOPLASTIKENGJYRA : TRANSPARENTE E ZEZEPERDORIMI : MBRON...
COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE ME VRIMA AJRIMI LOOPEE BREATHE PLUS PER SAMSUNG SERIA S & NOTE COVER PLASTIKE ULTRA I HOLLE ME VRIMA AJRIMI LOOPEE BREATHE PLUS PER SAMSUNG SERIA S & NOTE
50%
Lek 500 Lek 1,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER PLASTIKEMARKA : LOOPEEMODELI : BREATHE PLUSMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNGMATERIALI : TPU NGJYRA : E ZEZE / E KUQE / BLU /...
COVER PLASTIKE ME SHKELQIM METALIK BASEUS GLITTER CASE PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X COVER PLASTIKE ME SHKELQIM METALIK BASEUS GLITTER CASE PER iPHONE 6 / 6S / 7 / 7 PLUS / 8 / 8 PLUS / X
46%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER GLITTER CASEMARKA : BASEUSMODELI : WIAPIPHX-DW02MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : iPHONE MATERIALI : TPU NGJYRA : E BARDHE / BLU / GOLDPERDORIMI...
Items 1 to 16 of 47 total