AWEI

55 produkte

Konekta.al, shtepia e elektronikes me mbi 2200+ produkte.
Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  AWEI është gjithmonë i përkushtuar në thellësi për integrimin e industrisë së kërkimeve universitare për konsumatorët e elektronikës duke u bërë një markë gjithpërfshirëse dhe me ndikim të gjerë në mbarë botën. Ka formuar një partneritet strategjik të qëndrueshëm dhe të thelluar global, duke fituar një reputacion të lartë dhe lavdërime në treg, besim dhe respekt të lartë nga tregtarët, agjentët dhe konsumatorët e panumërt në të gjithë botën.
  55 produkte
  Oferte
  Kabell Aux 3.5mm Baseus Yiven
  awei
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 50%
  Oferte
  Bateri E Jashtme Me 2 Porta Me Drite Led Awei 20000 Mah
  awei
  Oferte Lek 2,700 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 23%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Awei Lightning
  awei
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 40%
  Kabell Usb 2m Me Koke Zinku Awei Lightning
  awei
  Lek 700
  Oferte
  Karikues Awei Me Fishe Micro
  awei
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 40%
  Oferte
  Bateri E Jashtme 10000mah Me 2 Porta Awei
  awei
  Oferte Lek 2,000 Cmimi real Lek 3,100 Ulje 35%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Me 4 Porta Multinacionale
  awei
  Oferte Lek 2,400 Cmimi real Lek 3,500 Ulje 31%
  Oferte
  Kufje Me Kabell Me Fishe Audio 3.5mm Dhe Mikrofon Awei
  awei
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 2,400 Ulje 50%
  Oferte
  Bateri E Jashtme 20000mah Me 2 Porta Awei
  awei
  Oferte Lek 2,900 Cmimi real Lek 3,900 Ulje 26%
  Shitur
  Kabell Aux Hoco
  awei
  Oferte Lek 350 Cmimi real Lek 700 Ulje 50%
  Kabell Usb 2m Me Koke Zinku Awei Micro
  awei
  Lek 1,100
  Oferte
  Kabell Usb 1m Awei Cl-87 Lightning
  awei
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 40%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Awei Cl-88 Micro
  awei
  Oferte Lek 700 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 30%
  Oferte
  Karikues Celulari Me Dy Porta Me Fishe Lightning Ose Micro
  awei
  Oferte Lek 850 Cmimi real Lek 1,400 Ulje 39%
  Oferte
  Kabell Usb 1.5m Awei Micro
  awei
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 900 Ulje 44%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Awei Micro
  awei
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 50%
  Oferte
  Kabell Usb 1m Awei Micro
  awei
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 900 Ulje 44%
  Oferte
  Kufje Headphones Speciale Me Bluetooth Awei
  awei
  Oferte Lek 2,600 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 19%
  Oferte
  Mini Boks Me Bluetooth Ne Forme Lepuri Awei
  awei
  Oferte Lek 2,800 Cmimi real Lek 4,100 Ulje 32%
  Oferte
  Karikues Awei Me Fishe Lightning
  awei
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,000 Ulje 40%
  Oferte
  Karikues Awei C-810 Me Fishe Micro
  awei
  Oferte Lek 800 Cmimi real Lek 1,400 Ulje 43%
  Oferte
  Bateri E Jashtme Me 2 Porta Me Drite Led Awei 16000 Mah
  awei
  Oferte Lek 2,200 Cmimi real Lek 3,300 Ulje 33%
  Oferte
  Bateri E Jashtme 10000mah Me 2 Porta Awei
  awei
  Oferte Lek 2,200 Cmimi real Lek 2,900 Ulje 24%
  Shitur
  Mini Boks Me Bluetooth Awei
  awei
  Oferte Lek 2,800 Cmimi real Lek 4,100 Ulje 32%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth G98
  tjeter
  Oferte Lek 3,200 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Fast Charge Dhe MP3 Me Bluetooth XO
  xo
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 41%
  Oferte
  Mbajtese Telefoni Me Freskuese XO Per Lojra
  xo
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 40%
  Oferte
  Aromatizues Makine Inteligjent Baseus
  baseus
  Oferte Lek 5,400 Cmimi real Lek 6,900 Ulje 22%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth XW100
  tjeter
  Oferte Lek 3,300 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 34%
  Oferte
  Kufje Cift Me Bluetooth Baseus E3
  baseus
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,500 Ulje 25%
  Oferte
  DRON QUADCOPTER COOLLIGHT S27
  coollight
  Oferte Lek 7,900 Cmimi real Lek 12,000 Ulje 34%
  Oferte
  Kufje Headphones Me Bluetooth P47
  tjeter
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 60%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth Wiwu
  wiwu
  Oferte Lek 5,500 Cmimi real Lek 7,000 Ulje 21%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,000 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 29%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%