Filtra

Adaptor Shtëpie / Udhëtimi

106 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 106 produkteve
Shiko
Zbritje 27%
ADAPTOR KARIKIMI ME TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUSADAPTOR KARIKIMI ME TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUS
Zbritje 20%
MULTIPRIZE 4 VENDESHE ME 6 PORTA USB DHE 2 TYPE-C ME NJOHJE INTELIGJENTE E KARIKIM TE SHPEJTE MOXOMMULTIPRIZE 4 VENDESHE ME 6 PORTA USB DHE 2 TYPE-C ME NJOHJE INTELIGJENTE E KARIKIM TE SHPEJTE MOXOM
Zbritje 47%
KARIKUES I SHPEJTE ME 4 PORTA AUTO ID  MOXOM 100-240V 4.4 A ME FISHE MICRO / LIGHTNING OSE TYPE CKARIKUES I SHPEJTE ME 4 PORTA AUTO ID  MOXOM 100-240V 4.4 A ME FISHE MICRO / LIGHTNING OSE TYPE C
Zbritje 31%
ADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 20W ME PORTE TYPE-C PER iPHONE DHE iPADADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 20W ME PORTE TYPE-C PER iPHONE DHE iPAD
Zbritje 23%
KARIKUES I SHPEJTE PD 18W DHE QC3.0 MOXOM TYPE-C DHE LIGHTNINGKARIKUES I SHPEJTE PD 18W DHE QC3.0 MOXOM TYPE-C DHE LIGHTNING
Zbritje 43%
KARIKUES ME DY PORTA REMAX RP-U22 ME FISHE 1m LIGHTNING / MICRO OSE TYPE-C 2.4AKARIKUES ME DY PORTA REMAX RP-U22 ME FISHE 1m LIGHTNING / MICRO OSE TYPE-C 2.4A
Zbritje 40%
ADAPTOR KARIKIMI FAST QUALCOMM 3.0 ME NJE PORTE WK ( EU )ADAPTOR KARIKIMI FAST QUALCOMM 3.0 ME NJE PORTE WK ( EU )
Zbritje 48%
KARIKUES CELULARI ME DY PORTA DHE KARIKIM TE SHPEJTE QC 3.0 MOXOM KABELL : 1m ME FISHE MICRO OSE TYPE-CKARIKUES CELULARI ME DY PORTA DHE KARIKIM TE SHPEJTE QC 3.0 MOXOM KABELL : 1m ME FISHE MICRO OSE TYPE-C
Zbritje 17%
ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XOADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XO
xo ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XO
Lek 500 Lek 600
Në gjendje
Zbritje 32%
ADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 5W ME NJE PORTE PER iPHONEADAPTOR KARIKIMI APPLE ORIGJINAL 5W ME NJE PORTE PER iPHONE
Zbritje 40%
KARIKUES AWEI ME FISHE MICROKARIKUES AWEI ME FISHE MICRO
awei KARIKUES AWEI ME FISHE MICRO
Lek 600 Lek 1,000
Në gjendje
Zbritje 21%
ADAPTOR KARIKIMI TYPE-C BASEUS 18WADAPTOR KARIKIMI TYPE-C BASEUS 18W
baseus ADAPTOR KARIKIMI TYPE-C BASEUS 18W
Lek 1,500 Lek 1,900
Në gjendje
Zbritje 27%
ADAPTOR KARIKIMI CELULARI ME 4 PORTA FAST CHARGE 30W BASEUSADAPTOR KARIKIMI CELULARI ME 4 PORTA FAST CHARGE 30W BASEUS
Zbritje 46%
ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA HOCO 2.1AADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA HOCO 2.1A
hoco ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA HOCO 2.1A
Lek 700 Lek 1,300
Në gjendje
Zbritje 23%
ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA DHE TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUSADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA DHE TEKNOLOGJI KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUS
Zbritje 29%
ADAPTOR KARIKIMI CELULARI FAST CHARGE 30W ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 & PD3.0 BASEUSADAPTOR KARIKIMI CELULARI FAST CHARGE 30W ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 & PD3.0 BASEUS
Zbritje 38%
ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA BASEUS 2.1AADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA BASEUS 2.1A
Zbritje 50%
KARIKUES FAST CHARGE MOXOM ME FISHE TE INTEGRUAR MICRO
Zbritje 30%
KARIKUES CELULARI ME DY PORTA ERTURO ERT2 ME FISHE MICRO & LIGHTNINGKARIKUES CELULARI ME DY PORTA ERTURO ERT2 ME FISHE MICRO & LIGHTNING
Zbritje 27%
ADAPTOR KARIKIMI 20W FAST CHARGER ME KOKE TYPE-C ME / PA KABELL TYPE-C NE LIGHTNING XOADAPTOR KARIKIMI 20W FAST CHARGER ME KOKE TYPE-C ME / PA KABELL TYPE-C NE LIGHTNING XO
Zbritje 33%
ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XO 2.4AADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XO 2.4A
xo ADAPTOR KARIKIMI ME DY PORTA USB XO 2.4A
Nga Lek 400 Lek 600
Në gjendje
Zbritje 35%
ADAPTOR KARIKIMI FAST CHARGE ME DY PORTA USB BASEUS 18WADAPTOR KARIKIMI FAST CHARGE ME DY PORTA USB BASEUS 18W

Produkte që keni parë së fundi