SUPER BOKS ME BLUETOOTH KUNDRA UJIT T&G TG-191 ME SUPER BASS

Lek 1,800 Lek 2,500

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH

MARKA : T&G

MODELI : TG-191

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

DIAMETRI I BOKSIT : 45mm x 2

FUQIA E BOKSIT : 5W x 2

FREKUENCA E PERGJIGJES : 120Hz - 20KHz

NDJESHMERIA : 90db±5db

KAPACITETI I BATERISE : 1200mAH

PERMASA : 182 x 73.5 x 69.2mm

PESHA : 413g

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE PERDORIM RRETH 3 ORE / STANDBY RRETH 24 ORE

LIDHJE : ME BLUETOOTH / AUX 3.5mm / KARTE MICRO / USB

NGJYRA :  E ZEZE / BLU / E KUQE / GOLD / SILVER / KAMOUFLAZH

VECORI :  BUTONA KONTROLLI PER STACIONE TE NDRYSHME DHE FUNKSIONE,

SUPORTON SHUMICEN E PAJISJEVE ME BLUETOOTH,

TINGULL I QARTE NGA BOKSI I FUQISHEM ME PERHAPJE 360°,

CILESI PRODHIMI SUPERIORE ME TEKNOLOGJI IPX5 KUNDER UJIT,

SUPORTON KARTE MICRO, USB DHE FISHE AUX,

BASS I FUQISHEM PER TINGULL TE LARTE DHE TE PLOTE,

PAMJE ARTISTIKE ME MUNDESI ZGJEDHJE MIDIS NGJYRASH TE NDRYSHME, SHUME DEKORATIVE PER CDO DHOME TE SHTEPISE TUAJ,

ME PERMASA IDEALE DUKE E BERE KETE BOKS ZGJIDHJEN IDEALE DHE PER UDHETIM,

BUTONA KONTROLLI PRAKTIK PER, MUZIKEN DHE VOLUMIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.