BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH 3 NE 1 T&G QE SHERBEN SI BOKS, KUFJE DHE BATERI E JASHTME TG-807 BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH 3 NE 1 T&G QE SHERBEN SI BOKS, KUFJE DHE BATERI E JASHTME TG-807
11%
Lek 3,200 Lek 3,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTH / KUFJE / BATERI E JASHTMEMARKA : T&GMODELI : TG-807VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10mFUQIA E BOKSIT...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-179 BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-179
13%
Lek 1,400 Lek 1,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-179VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 45mmFUQIA E BOKSIT : 5WFREKUENCA...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-296 BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-296
13%
Lek 1,300 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-296VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 45mmFUQIA E BOKSIT : 5WFREKUENCA...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-517 BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-517
13%
Lek 1,400 Lek 1,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-517VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT :...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-605 ME DRITA LED BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-605 ME DRITA LED
12%
Lek 1,500 Lek 1,700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-605VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT : 5WFREKUENCA...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-609 ME DRITA LED BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-609 ME DRITA LED
40%
Lek 1,500 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-609VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 4.2DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT...
BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-611 ME DRITA LED BOKS I VOGEL ME BLUETOOTH T&G TG-611 ME DRITA LED
10%
Lek 1,800 Lek 2,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-611VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT :...
BOKS ME BLUETOOTH SUPER BASS DHE MBAJTESE SILIKONI T&G TG-509 BOKS ME BLUETOOTH SUPER BASS DHE MBAJTESE SILIKONI T&G TG-509
31%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-509VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2 + EDRDISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 66mmFUQIA E BOKSIT...
BOKS ME BLUETOOTH SUPER BASS T&G TG-165 ME DRITA LED BOKS ME BLUETOOTH SUPER BASS T&G TG-165 ME DRITA LED
20%
Lek 2,400 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-165VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2 + EDRDISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-155 ME DRITA LED BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-155 ME DRITA LED
42%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-155VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 4.2DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-168 ME DRITA LED BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-168 ME DRITA LED
38%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-168VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 4.1DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mmFUQIA E BOKSIT...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-173 ME MBAJTESE  DHE SUPER BASS BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-173 ME MBAJTESE  DHE SUPER BASS
38%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-173 PERMASAT : 121 x 45.5 x 70.8mm PESHA : 206gVERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0DISTANCA...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-174 ME ALARM BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-174 ME ALARM
20%
Lek 2,400 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-174VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0 EDRDISTANCA E TRANSMETIMIT : <15mDIAMETRI I BOKSIT : 52mm x 2FUQIA E BOKSIT...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-176 BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-176
29%
Lek 2,500 Lek 3,500
Lek 2,500 Lek 3,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-176VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mm x 2FUQIA E BOKSIT :...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-184 ME PANEL DIELLOR BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-184 ME PANEL DIELLOR
30%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-184VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mm x 2FUQIA E BOKSIT :...
BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-271 BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-271
13%
Lek 2,600 Lek 3,000
Lek 2,600 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-271VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : <10mDIAMETRI I BOKSIT : 52mm x 2FUQIA E BOKSIT :...
Items 1 to 16 of 32 total