MBAJTESE CELULARI PER MAKINE BASEUS

Lek 1,200 Lek 1,600

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MBAJTESE TELEFONI PER MAKINEMARKA : BASEUS MODELI : MATERIALI : ABS + PC + METALPERMASA : 15.5 x 10.6 x 9 cmPESHA : 169gVECORI : MATERIAL PREJ...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MODELI : 

MATERIALI : ABS + PC + METAL

PERMASA : 15.5 x 10.6 x 9 cm

PESHA : 169g

VECORI : MATERIAL PREJ ABS TE ZGJEDHUR,

KAPET TE KROSKOTI OSE XHAMI I PERPAREM,

RROTULLIM 360° PER TE RREGULLUAR KENDIN E SHIKIMIT QE DESHIRONI,

PUNIM I SHKELQYER DHE PAMJE DEKORATIVE PER MAKINEN,

KAPESE E BUTE PREJ SILIKONI NUK E GERVISHT MAKINEN E AS PAISJEN TUAJ ,

MADHESI TE RREGULLUESHME PER PAISJE TE NDRYSHME 4-6.5INÇ,

KAPJE E QENDRUESHME EDHE NE RRUGE ME GROPA FALE FUNKSIONIT KAPES SI TREKENDESH,

KAPESJA E VAKUMIT MUND TE LAHET ME UJE DHE FUNKSIONON SI E RE

PARIMI I GRAVITETIT JU LEJON PERDORIMIN ME NJE DORE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.