MBAJTESE TELEFONI DHE TABLET E LAKUESHME WIWU

Lek 2,300 Lek 2,600

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE TELEFONI E LAKUESHME

MARKA : WIWU

MATERIALI :  PC + ALUMIN

PERSHTATJA : PER PAISJET ME GJERESI NGA 4.7-12.9 inch

NGJYRA : E BARDHE

VECORI : DIZENJIM INOVATIV I MBAJTESES SE TELEFONIT,

LIRONI DUART DHE SHIJONI ME SHUME INTERAKTIVITETIN ME PAISJEN TUAJ,

SIPERFAQE KONTAKTI PREJ SILIKONI NUK E DEMTON VENDIN KU FIKSOHET DHE AS PAJISJEN QE KAPET NE TE

FLEKSIBEL DHE ME KEND TE RREGULLUESHEM E RROTULLIM 360°,

NJE MENYRE EFIKASE PER TE PERFITUAR SA ME SHUME NGA PERDORIMI I TELEFONIT NE CDO VEND DHE CDO KOHE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.