MBAJTESE CELULARI PER MAKINE ME KRAH ZGJATUES DHE KARIKUES WIRELESS BASEUS

Lek 3,400 Lek 4,300

PERSHRIMI I PRODUKTIT EMRI : MBAJTESE CELULARI PER MAKINE ME KARIKUES WIRELESSMARKA : BASEUS MODELI : MATERIALI : ABS + SILIKONHYRJE : 10WDALJE WIRLESS: 5V/1A (5W), 9A/1.2A (10W)VECORI : MATERIAL PREJ ABS...

PERSHRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBAJTESE CELULARI PER MAKINE ME KARIKUES WIRELESS

MARKA : BASEUS

MODELI : 

MATERIALI : ABS + SILIKON

HYRJE : 10W

DALJE WIRLESS: 5V/1A (5W), 9A/1.2A (10W)

VECORI : MATERIAL PREJ ABS TE ZGJEDHUR,

KAPET TE KROSKOTI OSE XHAMI I PERPAREM,

PUNIM I SHKELQYER DHE PAMJE DEKORATIVE PER MAKINEN,

RROTULLIM 360° PER TE RREGULLUAR KENDIN E SHIKIMIT QE DESHIRONI,

KAPESE PREJ SILIKONI NUK E DEMTON MAKINEN E AS PAISJEN TUAJ

MADHESI TE RREGULLUESHME PER PAISJE TE NDRYSHME 4-6.5INÇ,

KAPJE E QENDRUESHME EDHE GJATE TRONDITJEVE,

MBAN DHE KARIKON TELEFONIN NJEKOHESISHT ME KARIKIM WIRELESS

KAPESJA E VAKUMIT MUND TE LAHET ME UJE DHE FUNKSIONON SI E RE

PARIMI I GRAVITETIT JU LEJON PERDORIMIN ME NJE DORE

SHENIM : KARIKIMI WIRELESS FUNKSIONON VETEM PER PAISJET ME FUNKSION KARIKIMI WIRELESS, PER PAISJET E TJERE DUHET SHTESE MARRES KARIKIMI WIRELESS

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.