ADAPTOR KARIKIMI ME 2 PORTA USB REMAX CHARGER 2.4A

Lek 600 Lek 800

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI PER MAKINEMARKA : REMAX MATERIALI : ABS + PC NGJYRA : E ZEZE HYRJE : DC 12 - 24V DALJE USB1 : DC 5V/2.4A (max) DALJE USB2...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI PER MAKINE

MARKA : REMAX

MATERIALI : ABS + PC

NGJYRA : E ZEZE

HYRJE : DC 12 - 24V

DALJE USB1 : DC 5V/2.4A (max)

DALJE USB2 : DC 5V/2.4A (max)

USB1 + USB2 :  5V/5A MAX

VECORI : MATERIAL I ZGJEDHUR SHUME CILESOR,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEHERESH, 

DIZENJIM ME PERMASE SUPER TE VOGEL KOMPKATE,

I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

INDIKATOR LED PER TE DALLUR GJATE NATES,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET DHE MODELET E MAKINAVE,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER KARIKIM TE SHPEJTE DHE TE SIGURTE ,

CERTIFIKUAR SIPAS CE FCC RoHS 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.