LDNIO

16 produkte

Konekta.al, shtepia e elektronikes me mbi 2200+ produkte.
Konekta.al
Porosisni Tani Produktet tuaja!
  LDNIO, furnizuesi kryesor i karikuesve te telefonave celulare ne Kine, u themelua ne vitin 2002. Eshte perqendruar ne prodhimin e llojeve te ndryshme te karikuesve sic jane karikuesit e telefonave celulare, karikues makine, karikues muri dhe priza qe pershtaten me standartin nderkombetar te rrymes e tensionit. Ndjek parimin e "Cilesi e larte","Lidership ne teknologji" dhe "Precizitet ne prodhim". LDNIO e njeh karikuesin me mire.
  16 produkte
  Oferte
  Karikues Per Makine Me Nje Porte Per Iphone Me Fishe Lightning
  ldnio
  Oferte Lek 500 Cmimi real Lek 900 Ulje 44%
  Kabell Usb Ldnio Ls60 Type-c 1m
  ldnio
  Lek 600
  Oferte
  Adaptor Karikimi Inteligjent Me 4 Porta dhe Drite Led
  ldnio
  Oferte Lek 2,000 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 29%
  Oferte
  Karikues Celulari Me Dy Porta 2.4 A Me Fishe Micro
  ldnio
  Oferte Lek 1,000 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 33%
  Oferte
  Karikues Celulari Per Makine Me Tre Porta
  ldnio
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 45%
  Oferte
  Kabell Usb Ldnio Ls20 Micro Usb / Lightning 1m
  ldnio
  Oferte Lek 600 Cmimi real Lek 1,200 Ulje 50%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Makine Me Kufje Bluetooth 2 Ne 1
  ldnio
  Oferte Lek 2,500 Cmimi real Lek 3,200 Ulje 22%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth G98
  tjeter
  Oferte Lek 3,200 Cmimi real Lek 4,000 Ulje 20%
  Oferte
  Adaptor Karikimi Fast Charge Dhe MP3 Me Bluetooth XO
  xo
  Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 2,200 Ulje 41%
  Oferte
  Mbajtese Telefoni Me Freskuese XO Per Lojra
  xo
  Oferte Lek 1,500 Cmimi real Lek 2,500 Ulje 40%
  Oferte
  Aromatizues Makine Inteligjent Baseus
  baseus
  Oferte Lek 5,400 Cmimi real Lek 6,900 Ulje 22%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth XW100
  tjeter
  Oferte Lek 3,300 Cmimi real Lek 5,000 Ulje 34%
  Oferte
  Kufje Cift Me Bluetooth Baseus E3
  baseus
  Oferte Lek 4,900 Cmimi real Lek 6,500 Ulje 25%
  Oferte
  DRON QUADCOPTER COOLLIGHT S27
  coollight
  Oferte Lek 7,900 Cmimi real Lek 12,000 Ulje 34%
  Oferte
  Kufje Headphones Me Bluetooth P47
  tjeter
  Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 3,000 Ulje 60%
  Oferte
  Ore Inteligjente Me Bluetooth Wiwu
  wiwu
  Oferte Lek 5,500 Cmimi real Lek 7,000 Ulje 21%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,000 Cmimi real Lek 2,800 Ulje 29%
  Oferte
  Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
  baseus
  Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%