Filtra

BATERI E JASHTME

45 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 45 produkteve
Shiko
Zbritje 48%
COVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 4200mAH PER SAMSUNG S6 / S6 EDGECOVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 4200mAH PER SAMSUNG S6 / S6 EDGE
Zbritje 33%
COVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 2200mAH PER iPHONE 5 / 5S DHE 3200mAH PER iPHONE 6 / 6SCOVER ME BATERI TE JASHTME TE INTEGRUAR 2200mAH PER iPHONE 5 / 5S DHE 3200mAH PER iPHONE 6 / 6S
Zbritje 22%
BATERI E JASHTME 20000mAH ME TEKNOLOGJI QC3.O BASEUSBATERI E JASHTME 20000mAH ME TEKNOLOGJI QC3.O BASEUS
Zbritje 22%
BATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 8000mAh QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTEBATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 8000mAh QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTE
Zbritje 37%
BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS MINI JA ME PERMASE TE VOGELBATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS MINI JA ME PERMASE TE VOGEL
Zbritje 26%
BATERI E JASHTME 10000mAH  ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUSBATERI E JASHTME 10000mAH  ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE QC3.0 BASEUS
Zbritje 23%
BATERI E JASHTME ME 2 PORTA ME DRITE LED AWEI 20000 mAHBATERI E JASHTME ME 2 PORTA ME DRITE LED AWEI 20000 mAH
Zbritje 36%
SET 1 + 1 , BATERI E JASHTME + COVER BASEUS 5000mAH PER iPHONE XSET 1 + 1 , BATERI E JASHTME + COVER BASEUS 5000mAH PER iPHONE X
Zbritje 30%
BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME DY PORTA, PANEL DIGJITAL DHE DRITE LEDBATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME DY PORTA, PANEL DIGJITAL DHE DRITE LED
Zbritje 23%
BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME PORTE TYPE-C POWER DELIVERYBATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME PORTE TYPE-C POWER DELIVERY
Zbritje 50%
SUPER BATERI E JASHTME 4000mAH SI PORTOFOL ME DY DALJE MICRO + LIGHTNING ZHUSESUPER BATERI E JASHTME 4000mAH SI PORTOFOL ME DY DALJE MICRO + LIGHTNING ZHUSE
Zbritje 35%
BATERI E JASHTME 10000mAh ME 2 PORTA AWEIBATERI E JASHTME 10000mAh ME 2 PORTA AWEI
awei BATERI E JASHTME 10000mAh ME 2 PORTA AWEI
Lek 2,000 Lek 3,100
Në gjendje
Zbritje 27%
BATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME DY PORTA DHE PANEL DIGJITALBATERI E JASHTME 10000mAH BASEUS ME DY PORTA DHE PANEL DIGJITAL
Zbritje 57%
BATERI E JASHTME REMAX POWER BOX 2600MAHBATERI E JASHTME REMAX POWER BOX 2600MAH
Zbritje 12%
BATERI E JASHTME XO 10000mAH ME 3 PORTA DHE KARIKIM WIRELESSBATERI E JASHTME XO 10000mAH ME 3 PORTA DHE KARIKIM WIRELESS
Zbritje 6%
BATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 12000mAh 12V QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTEBATERI JASHTME MULTI-FUNKSIONALE 12000mAh 12V QE NDEZ AUTOMJETE TE NDRYSHME NE RASTE EMERGJENTE
Zbritje 13%
BATERI E JASHTME BASEUS 20000mAH ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE 45W QC3.0 DHE PD3.0 5ABATERI E JASHTME BASEUS 20000mAH ME PROTOKOLL KARIKIMI TE SHPEJTE 45W QC3.0 DHE PD3.0 5A
Zbritje 27%
BATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM TE SHPEJTE PD 3.0 + QC 3.0 18W BASEUS ME DY PORTABATERI E JASHTME 10000mAH ME KARIKIM TE SHPEJTE PD 3.0 + QC 3.0 18W BASEUS ME DY PORTA
Zbritje 45%
BATERI E JASHTME 10000mAH IPIPOO ME PERMASE SHUME TE VOGELBATERI E JASHTME 10000mAH IPIPOO ME PERMASE SHUME TE VOGEL

Produkte që keni parë së fundi