Paste Ne Forme Likuide Per Te Salduar Qe Perdoret Edhe Ne Rrezet Ultraviolet Yaxun

Paste Ne Forme Likuide Per Te Salduar Qe Perdoret Edhe Ne Rrezet Ultraviolet Yaxun
Paste Ne Forme Likuide Per Te Salduar Qe Perdoret Edhe Ne Rrezet Ultraviolet Yaxun
Paste Ne Forme Likuide Per Te Salduar Qe Perdoret Edhe Ne Rrezet Ultraviolet Yaxun

Paste Ne Forme Likuide Per Te Salduar Qe Perdoret Edhe Ne Rrezet Ultraviolet Yaxun

Cmimi real Lek 1,200 Oferte Lek 800 Ulje 33%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PASTE PER SALDIM

MARKA : YAXUN

VECORI: MATERIAL PER RIPERTERIM TE PAJISJES ELEKTRONIKE DHE JO VETEM, 

PERDORET EDHE NE RREZET ULTRAVIOLET,

PERDORET PER THUAJSE CDO PAJISJE PER TE CILEN JU KENI NEVOJE,

PERDORIM I THJESHTE DHE PRAKTIKE.

 

 

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Paisje Servisi
Llamarine Per Qarqe Telefoni Best Per Iphone 6 / X / Xs / Xr / Xs Max
best
Lek 0
Llamarine Per Qarqe Te Thjeshte / 3d Best Per Iphone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
best
Lek 0
Oferte
Paste Me Shiringe Per Riparim Telefonash Best
best
Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 13%
Oferte
Maje Metalike Per Saldim Yaxun
yaxun
Oferte Lek 400 Cmimi real Lek 600 Ulje 33%
Oferte
Leve Saldimi (Femer) Per Njesite Salduese Yaxun
yaxun
Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,300 Ulje 31%