Filtra

Paisje Servisi

20 produkte

Duke shfaqur 1 - 20 të 20 produkteve
Shiko
LLAMARINE PER QARQE TELEFONI BEST PER IPHONE 6 / X / XS / XR / XS MAXLLAMARINE PER QARQE TELEFONI BEST PER IPHONE 6 / X / XS / XR / XS MAX
Zbritje 13%
PASTE ME SHIRINGE PER RIPARIM TELEFONASH BESTPASTE ME SHIRINGE PER RIPARIM TELEFONASH BEST
Zbritje 33%
MAJE METALIKE PER SALDIM YAXUNMAJE METALIKE PER SALDIM YAXUN
yaxun MAJE METALIKE PER SALDIM YAXUN
Lek 400 Lek 600
Në gjendje
Zbritje 14%
KACAVIDE PRECIZE PER CMONTIM DHE RIPARIM TE TELEFONAVE 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 YAXUNKACAVIDE PRECIZE PER CMONTIM DHE RIPARIM TE TELEFONAVE 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 YAXUN
Zbritje 31%
LEVE SALDIMI (FEMER) PER NJESITE SALDUESE YAXUNLEVE SALDIMI (FEMER) PER NJESITE SALDUESE YAXUN
Zbritje 10%
PAJISJE 2 NE 1 ME SALDUES METALIK DHE AJER TE NGROHTE PER RIPARIMIN E TELEFONAVEPAJISJE 2 NE 1 ME SALDUES METALIK DHE AJER TE NGROHTE PER RIPARIMIN E TELEFONAVE
Zbritje 23%
PAJISJE ELEKTRIKE PER XHAMAT E TELEFONAVE ME RREZE UV YAXUNPAJISJE ELEKTRIKE PER XHAMAT E TELEFONAVE ME RREZE UV YAXUN
Zbritje 25%
MATERIAL PER RIPERTERIM TE PAJISJEVE SALDUESE YAXUNMATERIAL PER RIPERTERIM TE PAJISJEVE SALDUESE YAXUN
Zbritje 22%
PAJISJE POWER SUPPLY PER FUQIZIMIN E RRJETIT YAXUNPAJISJE POWER SUPPLY PER FUQIZIMIN E RRJETIT YAXUN
Zbritje 21%
LECKA PASTRIMI CILESORE PER XHAMA MBROJTES DHE AKSESOR CEL. DHE PER CDO PAISJE TJETER  TE MARKES BESTLECKA PASTRIMI CILESORE PER XHAMA MBROJTES DHE AKSESOR CEL. DHE PER CDO PAISJE TJETER  TE MARKES BEST
Zbritje 16%
PAJISJE PER HEQJE DHE RIPARIM TE XHAMAVE TE TELEFONAVE DHE JO VETEM ME VAKUM BESTPAJISJE PER HEQJE DHE RIPARIM TE XHAMAVE TE TELEFONAVE DHE JO VETEM ME VAKUM BEST
Zbritje 33%
PASTE NE FORME LIKUIDE PER TE SALDUAR QE PERDORET EDHE NE RREZET ULTRAVIOLET YAXUNPASTE NE FORME LIKUIDE PER TE SALDUAR QE PERDORET EDHE NE RREZET ULTRAVIOLET YAXUN
Zbritje 18%
LENTE PER MIKROSKOP 0.5X, 1-7/8" 48mm BESTLENTE PER MIKROSKOP 0.5X, 1-7/8" 48mm BEST
best LENTE PER MIKROSKOP 0.5X, 1-7/8" 48mm BEST
Lek 3,700 Lek 4,500
Në gjendje
Zbritje 11%
PAJISJE PER SALDIM ME AJER BEST 220VPAJISJE PER SALDIM ME AJER BEST 220V
best PAJISJE PER SALDIM ME AJER BEST 220V
Lek 34,000 Lek 38,000
Në gjendje
Zbritje 17%
SET THIKE ME 12 KOKA TE NDRYSHME PER GDHENDJE DHE MULTIFUNKSIONALE BESTSET THIKE ME 12 KOKA TE NDRYSHME PER GDHENDJE DHE MULTIFUNKSIONALE BEST
Zbritje 21%
PAJISJE USB TESTER PER MATJEN E PERFORMANCES / VOLTAZHIT / FUQISE  SE USB-se FLASH DRIVE BESTPAJISJE USB TESTER PER MATJEN E PERFORMANCES / VOLTAZHIT / FUQISE  SE USB-se FLASH DRIVE BEST
Zbritje 14%
PAJISJE ELEKTRIKE PER SALDIM ANTI STATIKE ME FUQI 120WPAJISJE ELEKTRIKE PER SALDIM ANTI STATIKE ME FUQI 120W
Zbritje 20%
PASTE NE FORME LIKUIDE PER PAJISJET RIPARIMIN E PAJISJEVE TE NDRYSHME ELEKTRONIKE DHE JO VETEM YAXUNPASTE NE FORME LIKUIDE PER PAJISJET RIPARIMIN E PAJISJEVE TE NDRYSHME ELEKTRONIKE DHE JO VETEM YAXUN
Zbritje 33%
PASTE PER PAJISJET SALDUESE YAXUNPASTE PER PAJISJET SALDUESE YAXUN
yaxun PASTE PER PAJISJET SALDUESE YAXUN
Lek 600 Lek 900
Në gjendje

Produkte që keni parë së fundi