Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave

Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave
Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave
Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave
Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave
Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave

Pajisje 2 Ne 1 Me Saldues Metalik Dhe Ajer Te Ngrohte Per Riparimin E Telefonave

Cmimi real Lek 10,500 Oferte Lek 9,500 Ulje 10%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PAJISJE PER RIPARIMIN E TELEFONAVE

MARKA : YAXUN

FUQIA: 170W

VOLTAZHI: 220V

TEMPERATURA: NGA 200 DERI NE 480 GRADE

PESHA: 5KG

PERMASAT: 7.5" x 5.4" x 9.6", 185mm x 125mm x 245 mm

VECORI: ME GAME TE GJERE TE TEMPERATURES DHE GRADIM TE PRESIONIT TE AJRIT,

PRESIONI I AJRIT VAZHDON PER NJE KOHE TE GJATE NE BAZE TE KERKESAVE TUAJA,

VJEN ME 2 APARTE DIGJITALE PER TE MATUR TEMPERATUREN, E PAGABUESHME,

PERDORET PER CDO LLOJE TELEFONI,

 

 

 

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Paisje Servisi
Llamarine Per Qarqe Telefoni Best Per Iphone 6 / X / Xs / Xr / Xs Max
best
Lek 0
Llamarine Per Qarqe Te Thjeshte / 3d Best Per Iphone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
best
Lek 0
Oferte
Paste Me Shiringe Per Riparim Telefonash Best
best
Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 13%
Oferte
Maje Metalike Per Saldim Yaxun
yaxun
Oferte Lek 400 Cmimi real Lek 600 Ulje 33%
Oferte
Leve Saldimi (Femer) Per Njesite Salduese Yaxun
yaxun
Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,300 Ulje 31%