KUFJE MAGNETIKE ME KABELL 1.2m ME FISHE AUDIO 3.5mm MOXOM MX-EP08

Lek 700 Lek 1,700

PERSHRKIMI I PRODUKTIT EMRI : KUFJE  ME KABELL MARKA : MOXOMMODELI : MX-EP08GJATESIA E TELIT : 1.2mFREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000HzMIKROFON : PO, HDVECORI : MATERIALI SHUME CILESOR...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KUFJE  ME KABELL

MARKA : MOXOM

MODELI : MX-EP08

GJATESIA E TELIT : 1.2m

FREKUENCA E PERGJIGJES : 20 - 20000Hz

MIKROFON : PO, HD

VECORI : MATERIALI SHUME CILESOR DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

KUFJET JANE MAGNETIKE DHE QENDROJNE BASHKE NE RAST MOSPERDORIMI, MUND TE VENDOSEN SI VARESE NE QAFEM

DIZENJIM ERGONOMIK ME VESHORE TE REHATSHME PER VESHIN,

VESHORE SILIKONI TE BUTE ME PERMASA TE NDRYSHME PER TU PERSHTATUR ME VESHIN,

ESHTE E QENDRUESHME EDHE GJATE AKTIVITEVE TE NDRYSHME FIZIKE,

TINGULL HI-FI PROFESIONAL DHE BASS TE PERFORCUAR,

MIKROFON TE INTEGRUAR ME ANULLUESH ZHURMASH MUNDESON TELEFONATA TE QARTA EDHE NE AMBIENTE TE ZHURMSHME,

BUTONA KONTROLLI PRAKTIK PER MUZIKEN DHE TELEFONATEN DHE VOLUMIN,

PAMJE MODERNE PLOT STIL DHE ELEGANCE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.