KUFJE CIFT ME BLUETOOTH MOXOM ME MBAJTESE KARIKIMI WIRELESS

Lek 2,500 Lek 2,700


PERSHRKIMI I PRODUKTIT

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1AEMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : MOXOM

MODELI : AIRPODS

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10 m

KAPACITETI I BATERISE : 40mAh

KAPACITETI I BATERISE SE MBAJTESES : 300mAh

KOHA PER KUFJET ( NJE KARIKIM I VETEM ) : DERI NË 3 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 2 ORË KOHË BISEDE

VECORI : CLIESI SHUME E MIRE,

MBAJTESJA E KUFJEVE KARIKOHET EDHE NEPERMJET KARIKIMIT WIRELESS

MBAJTESE KARIKIMI BASHKE ME FISHEN LIGHTNING DHE COVER SILIKONI MBROJTES,

SENSORE INTELIGJENT QE NDJEN NESE KUFJET JANE APO JO TE VENDOSUR NE VESH, SAPO HIQEN NGA VESHI BEJNE PAUSE,

PËR TË RREGULLUAR VOLUMIN, NDRYSHUAR KËNGËN, PËR TË BËRË NJË TELEFONATË OSE PËR TË MARRË UDHËZIME, THJESHT PREKNI DY HERË PËR TË AKTIVIZUAR SIRI.

PERDOREN LIRSHEM NJERA APO TE DY KUFJET NJEHERESH DHE MUND TE LUANI OSE KALONI PERPARA KUR DEGJONI MUZIKE VETEM ME NJE PREKJE TE DYFISHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.