ADAPTOR KARIKIMI PER MAKINE ME KOKE TE RROTULLUESHME 360° BASEUS 2.4A

Lek 1,100 Lek 2,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI CELULARI  PER  MAKINE

MARKA : BASEUS

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

HYRJE : DC 12 - 24V

DALJE : 5V / 4.8A MAX

VECORI : MATERIAL I ZGJEDHUR SHUME CILESOR,

MUND TE KARIKOJE 2 PAISJE NJEHERESH,

DIZENJIM ME PERMASE TE VOGEL KOMPKATE,

I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ELEKTRONIKE,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

NJOHJE INTELIGJENTE E PAISJES PER KARIKIM TE SHPEJTE DHE TE SIGURTE,

PANEL DIGJITAL PER TREGIMIN E VOLTAZHIT TE BATERISE NE KOHE REALE,

RROTULLIM 360°

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.