Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun

Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun
Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun
Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun
Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun
Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun

Kacavide Precize Per Cmontim Dhe Riparim Te Telefonave 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2 Yaxun

Size
Cmimi real Lek 2,900 Oferte Lek 2,500 Ulje 14%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KACAVIDE PRECIZE PER CMONTIM DHE RIPARIM TE TELEFONAVE

MARKA : YAXUN

MADHESITE: 0.6 / 0.8 / 1.2 / 1.5 / T1 / T2

VECORITE: MATERIAL I PERKRYER DHE CILESIA ME E MIRE,

VJEN ME 3 MADHESI NE SAJE TE NEVOJAVE TUAJA,

RIPARON DHE CMONTON CDO SMARTPHONE,

I LEHTE PER TU PERDORUR DHE SUPER EFIKAS

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Paisje Servisi
Llamarine Per Qarqe Telefoni Best Per Iphone 6 / X / Xs / Xr / Xs Max
best
Lek 0
Llamarine Per Qarqe Te Thjeshte / 3d Best Per Iphone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
best
Lek 0
Oferte
Paste Me Shiringe Per Riparim Telefonash Best
best
Oferte Lek 1,300 Cmimi real Lek 1,500 Ulje 13%
Oferte
Maje Metalike Per Saldim Yaxun
yaxun
Oferte Lek 400 Cmimi real Lek 600 Ulje 33%
Oferte
Leve Saldimi (Femer) Per Njesite Salduese Yaxun
yaxun
Oferte Lek 900 Cmimi real Lek 1,300 Ulje 31%