KABELL USB REMAX ME KOKE MAGNETIKE LIGHTNING / MICRO & TYPE-C

Lek 800 Lek 1,000

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME KOKE MAGNETIKE

MARKA : REMAX

GJATESIA : 1m

DALJE : 5V / 2.1A

NGJYRA : E ZEZE

MATERIALI : ALIAZH ZINKU, KABELL I THURRUR

PERSHTATET : ME SHUMICEN E PAISJEVE NE TREG - ME PORTE LIGHTING / MICRO DHE TYPE-C

VECORI : TERHEQJE MAGNETIKE,

JO HEQJE DHE VENDOSJE TE PERSERITUR ,

LIDHJE NE NJE SEKOND ME NJE DORE,

PERDORIM I DYFISHTE SI PORTE KARIKIMI DHE MBROJTESE KUNDER PLUHURAVE,

MUND TE TRANSMETOJE TE DHENA ME SHPEJTESI DERI NE 480Mbps

KARIKIM I STABILIZUAR EDHE NESE KOKA PERTHYHET ME 9°,

MAGNETE TE FUQISHEM QE SIGUROJNE STABILITET NE LIDHJE,

THURRJE ME NEJLON,KABELL I LAKUESHEM KUNDER NGATERRIMIT, REZISTENT NDAJ THYERJES E PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

KOKA PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT, NUK OKSIDOHEN DHE JANE TE DURUESHME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.