KABELL VETEM HDMI NE VGA 1m BASEUS VETEM HDMI-VGA ( JO ANASJELLTAS VGA NE HDMI )

Lek 2,200 Lek 2,600

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL ADAPTOR HDMI

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRI

PERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE, VIDEO DHE ZERI NGA PAJISJET CELULARE NE PAJISJET ME PORTE HDMI ( EKRANE, TELEVIZORE ETJ )

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE PREMIUM, VESHJE ME FIJE TE ENDURA PER JETEGJATESI DHE SIGURI MAKSIMALE, 

REFRESH RATE 30HZ, CILESIA E IMAZHIT 1080p,

KOKA CILESORE ALUMINI JASHTEZAKONISHT TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESON KALIM TE SHPEJTE TE FIGURES DHE ZERIT,


Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.