KABELL ADAPTOR TYPE-C NE HDMI UHD 4K 1.8m BASEUS

Lek 2,800 Lek 3,900

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL ADAPTOR HDMI MARKA : BASEUS MODELI : GJATESIA : 1.8mDALJE : HDMI MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRIPERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE DHE ZERI NGA PAJISJET...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL ADAPTOR HDMI

MARKA : BASEUS

MODELI : 

GJATESIA : 1.8m

DALJE : HDMI

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRI

PERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE DHE ZERI NGA PAJISJET CELULARE NE PAJISJET ME PORTE HDMI ( EKRANE, TELEVIZORE ETJ )

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE TYPE-C DHE HDMI

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE PREMIUM, VESHJE ME FIJE TE ENDURA PER JETEGJATESI DHE SIGURI MAKSIMALE,

KOKA CILESORE ALUMINI JASHTEZAKONISHT TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESON KALIM TE SHPEJTE TE FIGURES DHE ZERIT,

SUPORTON NXJERRJE TE VIDEOS DERI NE 4K

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.