KABELL ADAPTOR 2m NGA TYPE-C NE HDMI UHD 4K WIWU

Lek 3,200 Lek 4,200

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL ADAPTOR HDMI MARKA : BASEUS GJATESIA : 200cm NGJYRA : E ZEZE + GRIDALJE HDMI : 4K@60Hz MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRIPERDORIMI...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL ADAPTOR HDMI

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 200cm

NGJYRA : E ZEZE + GRI

DALJE HDMI : 4K@60Hz

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, VESHJE ME FIJE NEJLONI TE ENDURA, BERTHAME ME FIJE BAKRI

PERDORIMI : PER TRANSMETIM FIGURE DHE ZERI NGA PAJISJET CELULARE NE PAJISJET ME PORTE HDMI ( EKRANE, TELEVIZORE ETJ )

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE TYPE-C DHE HDMI

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE PREMIUM PER JETEGJATESI DHE SIGURI MAKSIMALE,

KOKA CILESORE ALUMINI JASHTEZAKONISHT TE DURUESHME NDAJ OKSIDIMIT, DEFORMIMIT DHE PERDORIMIT TE GJATE,

BERTHAME PREJ FIJESH BARKI TE PASTER MUNDESON KALIM TE STABILIZUAR DHE TE SHPEJTE TE FIGURES DHE ZERIT

MUNDESON NXJERRJE TE FIGURES DHE ZERIT NE CILESINE ULTRA HIGH-DEFINITION 4K@60Hz

PRODUKTI IDEAL PER TE SHFAQUR PUNIME, PROJEKTE, SEMINARE, LOJRA, ETJ NGA CELULARI DHE PAISJET ME PORTE TYPE-C NE EKRANE ME TE MEDHA APO PROJEKTOR

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.