BOKS ME BLUETOOTH DHE WIRELESS 4NE1 ME ALARM, ME EKSTRA BASS DHE PANEL DIGJITAL NBY 6630

Lek 2,900 Lek 3,200

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOX BLUETOOTH

MARKA : NBY

MATERIALI : ABS + ALIAZH ALUMINI

NGJYRA : E ZEZE / KAFE

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V4.2

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

FREKUENCA : 100Hz-20KHz

KAPACITETI I BATERISE : 2200mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 2 ORE / NE PERDORIM RRETH 6 ORE  / STANDBY 30 ORE

VECORI : KOMBINIM I VECANTE I KATER ELEMENTEVE NE NJE DIZENJIM TE VETEM,

SIPERFAQJA E LEMUAR DHE LUSTRUAR PREJ PASQYRE JU MUNDESON TE SHIKONI KUDO

MUND TE VENDOSNI 2 ALARME NJEKOHESISHT QE TE MENAXHONI ME MIRE KOHEN TUAJ

TREGON SAKTE OREN DHE TEMPERATUREN AKTUALE

PERDORIM I THJESHTE DHE TRANSMETIM SINKRON I STABILIZUAR,

TINGULL RRETHUES 360° SUPERIOR KRISTAL TE QARTE DHE BASS TE THELLE,

BATERI ME KAPACITET TE LARTE DHE PERFORMANCE ULTRA,

PAMJE LUKSOZE PLOT SHKELQIM ME DIZENJIM UNIK ME PJERRESI 75° QE TE SHIKOHET ME LEHTE

MIKROFON HD TE INTEGRUAR PER TELEFONATA TE QARTA ME VOLUM TE LARTE,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET ME BLUETOOTH,

BUTONA KONTROLLI INTUITIV PER TELEFONATEN DHE MUZIKEN,

MATERIALI SUPER CILESOR QE DALLON QE NE PREKJEN E PARE,

KONTAKTE PREJ SILIKONI TE BUTE QE NUK RRESHQET DHE NUK E DEMTON SIPERFAQEN KU VENDOSET

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.