ADAPTOR ME SHUME PORTA USB PER KOMPJUTER / LAPTOP ME PORTE USB BASEUS SQUARE ROUND

Lek 1,400 Lek 1,900

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTAMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB PORTA HYRJE : USB 2.0 ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 480MBps4 PORTA USB 2.0 : ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 480MBps, PER MAUS, TASTIERE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA

MARKA : BASEUS 

MATERIALI : ABS

PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB

PORTA HYRJE : USB 2.0 ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 480MBps

4 PORTA USB 2.0 : ME SHPEJTESI TRANSMETIMI 480MBps, PER MAUS, TASTIERE APO PAJISJE TE TJERA QE FUQIZOHEN NGA USB

PORTA MICRO : DALJE 5V DHE MUND TE LEXOJE HARDDISK TE JASHTEM DERI NE 4TB

VECORI : DIZENJIM I VECANTE PER TE ZENE ME PAK VEND

SHPEJTESI E LARTE LEXIMI DHE TRANSMETIMI TE TE DHENAVE

SHUME PORTA USB KU MUND TE LIDHNI MAUS , TASTIERE, FRESKUESE ETJ SIPAS RASTIT TE PERDORIMIT

MATERIAL CILESOR I LEHTE ME PERMASE TE VOGEL PER TA MBAJTUR ME VETE KUDO PA JU RENDUAR

TE GJITHA PORTAT USB MUND TE PERDOREN NJEKOHESISHT 

PAMJE MODERNE ME DRITE INDIKUESE LED PER TE DALLUAR GJENDJEN E PUNES SE PAISJES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.