ADAPTOR KARIKIMI UNIVERSAL PPS BASEUS 18W ME KARIKIM TE SHPEJTE USB +TYPE-C

Lek 2,600 Lek 2,900

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR KARIKIMIMARKA : BASEUS  NJOHJTE INTELIGJENTE TE PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALEMATERIALI : ABS, PC, TPEHYRJE : AC 100-240V 50-60Hz 0.6ADALJE TYPE-C : DC 5V÷3A  /  9V÷2A ...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR KARIKIMI

MARKA : BASEUS 

NJOHJTE INTELIGJENTE TE PAISJES PER SHPEJTESI KARIKIMI OPTIMALE

MATERIALI : ABS, PC, TPE

HYRJE : AC 100-240V 50-60Hz 0.6A

DALJE TYPE-C : DC 5V÷3A  /  9V÷2A  /  12V÷1.5A (max)

DALJE USB :  DC 5V÷3A  /  9V÷2A  /  12V÷1.5(max)

FUQIA NE DALJE : 18W MAX

PERMASA : 70*42*25mm

PESHA : 67g

VECORI : MATERIAL I CILESISE SUPERIORE GARANTON PERDORIM PER NJE KOHE TE GJATE,

KARIKON DY PAISJE NJEHERESH,

PANEL DIGJITAL QE TREGON NE KOHE REALE PARAMETRAT E KARIKIMIT,

PERMASE E VOGEL DHE PESHE E LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO,

KARIKIM I SHPEJTE ME CIP TE PROTOKOLLIT  QC3.0,

TEKNOLOGJI MBROJTESE E SHUMEFISHTE E QARKUT DHE PAJISJES

NJOHJE INTELIGJENTE E PAJISJES 

PERSHTATET ME STANDARTIN KOMBETAR TE VOLTAZHIT DHE TE UDHETIMIT ME LINJA AJRORE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.