DRON QUADCOPTER XJK ZD6 DRON QUADCOPTER XJK ZD6
16%
Lek 10,900 Lek 13,000
Lek 10,900 Lek 13,000
Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe tja u shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 te...
Items 1 to 1 of 1 total