HDMI SPLITTER  (NDARES ) ME CELES SWITCH ( NUK NDAN NJE OUTPUT NE 2 TE TJERE ) BASEUS 2 NE 1 MATRIX HDMI SPLITTER  (NDARES ) ME CELES SWITCH ( NUK NDAN NJE OUTPUT NE 2 TE TJERE ) BASEUS 2 NE 1 MATRIX
30%
Lek 2,100 Lek 3,000
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : SPLITTER HDMI MARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + ALIAZH ALUMINI NGJYRA : GRISUPORTI : 4K HD, 3D VECORI : PAMJE MODERNE, MATERIAL CILESOR, PERMASE E...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS
22%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS MATERIALI : TPE + ALIAZH ALUMINIPERMASA : 8.5 x 3 x 1.7 cmPESHA :...
ADAPTOR ME SHUME PORTA 4 NE 1 PER LAPTOP ME PORTE USB DHE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA 4 NE 1 PER LAPTOP ME PORTE USB DHE TYPE-C BASEUS
21%
Lek 1,500 Lek 1,900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTAMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS -TPENGJYRA : E ZEZE / E BARDHEHYRJE : USB 3.0 / TYPE-CPERMASA...
ADAPTOR ME PORTA PER KARTE SD DHE TF PER TELEFONA ANDROID / LAPTOP ME PORTE TYPE-C DHE USB BASEUS ADAPTOR ME PORTA PER KARTE SD DHE TF PER TELEFONA ANDROID / LAPTOP ME PORTE TYPE-C DHE USB BASEUS
18%
Lek 1,800 Lek 2,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + ALIAZH ALUMINIPESHA : 18gNGJYRA : GRIPERSHTATET PER : PAISJET ME...
ADAPTOR ME SHUME PORTA USB PER KOMPJUTER / LAPTOP ME PORTE USB BASEUS CUBE HUB ADAPTOR ME SHUME PORTA USB PER KOMPJUTER / LAPTOP ME PORTE USB BASEUS CUBE HUB
29%
Lek 2,500 Lek 3,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTAMARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + KABELL I THURRUR PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB GJATESIA...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS 6 NE 1 ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS 6 NE 1
18%
Lek 7,500 Lek 9,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS MATERIALI : TPE + ALIAZH ALUMINIGJATESIA E KABELLIT : 10cmNGJYRA : GRIPERSHTATET PER :...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME 2  PORTA TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME 2  PORTA TYPE-C BASEUS
41%
Lek 4,700 Lek 8,000
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINIPERMASA : 9.6 x 2.9 x 0.8 cmNGJYRA : GRIPERSHTATET PER...
ADAPTOR ME SHUME PORTA USB PER KOMPJUTER / LAPTOP ME PORTE USB BASEUS SQUARE ROUND ADAPTOR ME SHUME PORTA USB PER KOMPJUTER / LAPTOP ME PORTE USB BASEUS SQUARE ROUND
40%
Lek 1,500 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTAMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + TPE PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE USB GJATESIA E KABELLIT :...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS
24%
Lek 4,200 Lek 5,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  5 NE 1MARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + ABS  PERMASA : 100 x 33 x 12...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER PAJISJE ME PORTE TYPE-C BASEUS
40%
Lek 4,700 Lek 7,800
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA  7 NE 1MARKA : BASEUS MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + ABS + XHAM I TEMPERUARGJATESIA E KABELLIT...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS
40%
Lek 1,500 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTAMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS -TPENGJYRA : E ZEZE / E BARDHEHYRJE : USB 3.0 / TYPE-CPERMASA...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER TELEFONA ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER TELEFONA ME PORTE TYPE-C BASEUS
Lek 3,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR ME SHUME PORTA MARKA : BASEUS PERSHTATET PER : PAISJET ME PORTE TYPE-C ME SISTEM WINDOWS 10 OSE ANDROID 8.0.0...
SUPER ADAPTOR ME 16 PORTA PER LAPTOP / KOMPJUTER ME PORTE TYPE-C BASEUS SUPER ADAPTOR ME 16 PORTA PER LAPTOP / KOMPJUTER ME PORTE TYPE-C BASEUS
5%
Lek 11,900 Lek 12,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR LAPTOPI ME 10 PORTA NE 1 KABELLMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + ALIAZH ALUMINIPERMASA : 162 x 80 x 80mmPESHA...
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS
28%
Lek 10,000 Lek 13,900
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR LAPTOPI ME 10 PORTA NE 1 KABELLMARKA : BASEUS MATERIALI : TPE + ALIAZH ALUMINIPERMASA : 280 x 80.5 x...
ADAPTOR HUB WIWU 8 NE 1 ME FISHE TYPE-C DHE PORTA RJ45, 1 TYPE-C, 3 PORTA USB 3.0, PORTE HDMI, SD & TF CARD ADAPTOR HUB WIWU 8 NE 1 ME FISHE TYPE-C DHE PORTA RJ45, 1 TYPE-C, 3 PORTA USB 3.0, PORTE HDMI, SD & TF CARD
6%
Lek 8,200 Lek 8,700
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR HUB 8 NE 1MARKA : WIWU MATERIALI : ALIAZH ALUMINIFISHE DALJE : TYPE-CPORTE DALJE : RJ45, 3 PORTA USB 3.0, HDMI, TYPE-C DHE SD...
ADAPTOR HUB WIWU 5 NE 1 ME FISHE TYPE-C DHE PORTA PD, 3 PORTA USB 3.0, PORTE HDMI ADAPTOR HUB WIWU 5 NE 1 ME FISHE TYPE-C DHE PORTA PD, 3 PORTA USB 3.0, PORTE HDMI
11%
Lek 4,900 Lek 5,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : ADAPTOR HUB 5 NE 1MARKA : WIWU MATERIALI : ALIAZH ALUMINIFISHE DALJE : TYPE-CPORTE DALJE : PD, 3 PORTA USB 3.0, HDMI  VECORITE: LIDHET ME...
Items 1 to 16 of 40 total