PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS
38%
Lek 2,100 Lek 3,400
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE MARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : TE VENDI I GOTESPERMASA : 65 x...
AROMATIZUES MAKINE I VOGEL BASEUS ME PELHURE TE VENTILUAR QE ZGJAT DERI NE 2 VJET AROMATIZUES MAKINE I VOGEL BASEUS ME PELHURE TE VENTILUAR QE ZGJAT DERI NE 2 VJET
40%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PELHURE E LEHTEPOZICIONI I VENDOSJES : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 4,2 x...
AROMATIZUES MAKINE METALIK SUPER I VOGEL BASEUS AROMATIZUES MAKINE METALIK SUPER I VOGEL BASEUS
25%
Lek 1,500 Lek 2,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : SIPAS DESHIRESPERMASA : 76.3 x 76.3 x 21.1 mmPESHA : 43gPAKETIMI PERMBAN 4 RIMBUSHJE -KOLONJE...
PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS AROMATHERAPY 75ML PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS AROMATHERAPY 75ML
20%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : PC + ABS  PESHA: 200g FUQIA INPUTIT: 5V / 1.2A FUQIA: 6WKAPACITETI: 75MLNGJYRA : GRI...
AROMATIZUES MAKINE ME DIZENJIM TE VOGEL SUPER TE FSHEHTE BASEUS AROMATIZUES MAKINE ME DIZENJIM TE VOGEL SUPER TE FSHEHTE BASEUS
13%
Lek 1,400 Lek 1,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 78 x 7.6 mmPESHA : 11g NGJYRA : E ZEZE / E ARGJENDTE...
PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS PURIFIER PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS PURIFIER
37%
Lek 2,400 Lek 3,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : TE VENDI I GOTESPERMASA : 70 x...
AROMATIZUES MAKINE SUPER I VOGEL QE ZGJAT DERI NE 2 VJET BASEUS AROMATIZUES MAKINE SUPER I VOGEL QE ZGJAT DERI NE 2 VJET BASEUS
38%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALUMINPOZICIONI I VENDOSJET : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 3.2 x 2 x 2 cmPESHA :...
AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES AROMASH ME VENTILATOR TE INTEGRUAR 2 NE 1 PER MAKINE BASEUS OCEAN QE I JEP FRESKI MAKINES TUAJ AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES AROMASH ME VENTILATOR TE INTEGRUAR 2 NE 1 PER MAKINE BASEUS OCEAN QE I JEP FRESKI MAKINES TUAJ
14%
Lek 3,600 Lek 4,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES PER MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : KUDO QE JU DESHIRONIPESHA : 11gVECORI : PERMASE E...
AROMATIZUES MAKINE SUPER I VOGEL QE ZGJAT DERI NE 2 VJET BASEUS AROMATIZUES MAKINE SUPER I VOGEL QE ZGJAT DERI NE 2 VJET BASEUS
41%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 6 x 4.5 x 1.5 cmPAKETIMI...
AROMATIZUES MAKINE ME DIZENJIM TE VOGEL SUPER TE FSHEHTE QE ZGJAT DERI NE 2 VITE BASEUS AROMATIZUES MAKINE ME DIZENJIM TE VOGEL SUPER TE FSHEHTE QE ZGJAT DERI NE 2 VITE BASEUS
33%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ABS + PCPOZICIONI I VENDOSJES : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 78 x 7.6 mmPESHA : 11g NGJYRA : SHIRIT TE ARGJENDTE...
AROMATIZUES MAKINE METALIK SUPER I VOGEL BASEUS AROMATIZUES MAKINE METALIK SUPER I VOGEL BASEUS
25%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES : SIPAS DESHIRESPERMASA : 65 x 65 x 25 mmPESHA : 43gPAKETIMI PERMBAN 4 RIMBUSHJEVECORI : PERMASE...
NEUTRALIZUES AJRI MIKROMOLEKULAR DHE KUNDER BAKTERIEVE MAKINE BASEUS NEUTRALIZUES AJRI MIKROMOLEKULAR DHE KUNDER BAKTERIEVE MAKINE BASEUS
15%
Lek 2,200 Lek 2,600
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : NEUTRALIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINI PERMASA : 109x71x61mmPESHA : 340gVECORI : PERMASE SUPER E VOGEL,  AROMATIZUES - NEUTRALIZUES ( NUK ESHTE PARFUM I FORTE )...
PASTRUES AJRI ME KRISTALE QYMYR KARBONI PER MAKINE BASEUS PASTRUES AJRI ME KRISTALE QYMYR KARBONI PER MAKINE BASEUS
31%
Lek 2,200 Lek 3,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASTRUES AJRI PER MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ABS + KRISTALE QYMYR KARBONI AKTIVPOZICIONI I VENDOSJES : TEK MBESHTETESJA E KOKES SE...
AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES AROMASH MAKINE I VOGEL BASEUS SMILE AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUES AROMASH MAKINE I VOGEL BASEUS SMILE
23%
Lek 1,700 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINI POZICIONI I VENDOSJES : TE GRILA E VENTILATORITPERMASA : 64.7*64.7*26.53mmPESHA : 15gPAKETIMI PERMBAN 4 RIMBUSHJE...
AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUESH AROMASH BASEUS AROMATIZUES DHE NEUTRALIZUESH AROMASH BASEUS
17%
Lek 5,000 Lek 6,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : NEUTRALIZUES AROMASHMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINI VECORI : PERMASE SUPER E VOGEL,  AROMATIZUES - NEUTRALIZUES ( NUK ESHTE PARFUM I FORTE ) NUK E MBULON...
AROMATIZUES MAKINE I VECANTE BASEUS AROMATIZUES MAKINE I VECANTE BASEUS
32%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : AROMATIZUES MAKINEMARKA : BASEUSMATERIALI : ALIAZH ALUMINIPOZICIONI I VENDOSJES :  SIPAS DESHIRESPERMASA : 17 x 10.6 cmPESHA : 40gVECORI : NUK...
Items 1 to 16 of 22 total