Filtra

HDMI

61 produkte

Duke shfaqur 1 - 24 të 61 produkteve
Shiko
Zbritje 33%
KABELL ADAPTOR KONVERTIMI BASEUS VETEM NGA HDMI NE VGA ( JO ANASJELLTAS)1080PKABELL ADAPTOR KONVERTIMI BASEUS VETEM NGA HDMI NE VGA ( JO ANASJELLTAS)1080P
Zbritje 30%
HDMI SPLITTER (NDARES ) ME CELES SWITCH ( NUK NDAN NJE OUTPUT NE 2 TE TJERE ) BASEUS 2 NE 1 MATRIXHDMI SPLITTER (NDARES ) ME CELES SWITCH ( NUK NDAN NJE OUTPUT NE 2 TE TJERE ) BASEUS 2 NE 1 MATRIX
Zbritje 22%
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUSADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS
Zbritje 41%
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME 2 PORTA TYPE-C BASEUSADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME 2 PORTA TYPE-C BASEUS
Zbritje 38%
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS 6 NE 1ADAPTOR ME SHUME PORTA PER LAPTOP ME PORTE TYPE-C BASEUS 6 NE 1
Zbritje 18%
ADAPTOR ME PORTA PER KARTE SD DHE TF PER TELEFONA ANDROID / LAPTOP ME PORTE TYPE-C DHE USB BASEUSADAPTOR ME PORTA PER KARTE SD DHE TF PER TELEFONA ANDROID / LAPTOP ME PORTE TYPE-C DHE USB BASEUS
Zbritje 31%
KABELL ADAPTOR TYPE-C NE HDMI UHD 4K 1.8m HOCOKABELL ADAPTOR TYPE-C NE HDMI UHD 4K 1.8m HOCO
Zbritje 38%
KABELL ETHERNET INTERNETI 1m / 3m / 5m / 10m HIGH SPEED BASEUS RJ45KABELL ETHERNET INTERNETI 1m / 3m / 5m / 10m HIGH SPEED BASEUS RJ45
Zbritje 26%
WIWU KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080P 2m WIWUWIWU KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080P 2m WIWU
Zbritje 31%
KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080p 2m HOCO UA14KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080p 2m HOCO UA14
ADAPTOR ME SHUME PORTA PER TELEFONA ME PORTE TYPE-C BASEUSADAPTOR ME SHUME PORTA PER TELEFONA ME PORTE TYPE-C BASEUS
Zbritje 14%
KABELL HDMI-HDMI 10M BASEUS 1080P 60HZKABELL HDMI-HDMI 10M BASEUS 1080P 60HZ
baseus KABELL HDMI-HDMI 10M BASEUS 1080P 60HZ
Lek 2,500 Lek 2,900
Në gjendje
Zbritje 5%
SUPER ADAPTOR ME 16 PORTA PER LAPTOP / KOMPJUTER ME PORTE TYPE-C BASEUSSUPER ADAPTOR ME 16 PORTA PER LAPTOP / KOMPJUTER ME PORTE TYPE-C BASEUS
Zbritje 24%
KABELL ADAPTOR 2m NGA TYPE-C NE HDMI UHD 4K WIWUKABELL ADAPTOR 2m NGA TYPE-C NE HDMI UHD 4K WIWU
Zbritje 18%
KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080P 2m 7575SKABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080P 2m 7575S
Zbritje 15%
KABELL VETEM HDMI NE VGA 1m BASEUS VETEM HDMI-VGA ( JO ANASJELLTAS VGA NE HDMI )KABELL VETEM HDMI NE VGA 1m BASEUS VETEM HDMI-VGA ( JO ANASJELLTAS VGA NE HDMI )
Zbritje 18%
KABELL HDMI 8M BASEUS 30HZ 3DKABELL HDMI 8M BASEUS 30HZ 3D
baseus KABELL HDMI 8M BASEUS 30HZ 3D
Lek 1,800 Lek 2,200
Në gjendje
Zbritje 57%
KABELL DVI-HDMI BASEUS 2m ME THURRJE SUPER REZISTENTE DHE KONTAKTE ALIAZHI TE ALUMINITKABELL DVI-HDMI BASEUS 2m ME THURRJE SUPER REZISTENTE DHE KONTAKTE ALIAZHI TE ALUMINIT
Zbritje 21%
KABELL ADAPTOR UNIVERSAL MIRASCREEN WIFI NE HDMI FULL HD 1.1m OT-7571KABELL ADAPTOR UNIVERSAL MIRASCREEN WIFI NE HDMI FULL HD 1.1m OT-7571
Zbritje 24%
KABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080PKABELL ADAPTOR LIGHTNING NE HDMI FULL HD 1080P
Zbritje 31%
KABELL ADAPTOR I SHKURTER 20cm TYPE-C NE HDMI UHD 4K + USB TYPE-C PD BASEUSKABELL ADAPTOR I SHKURTER 20cm TYPE-C NE HDMI UHD 4K + USB TYPE-C PD BASEUS

Produkte që keni parë së fundi