XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max

XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max
XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max

XHAM MBROJTES I TEMPERUAR 6D DY COPE ME RRJETE MBROJTESE BOKSI BASEUS PER IPHONE XS MAXXham Mbrojtes I Temperuar 6d Dy Cope Me Rrjete Mbrojtese Boksi Baseus Per Iphone Xs Max

Cmimi real Lek 1,600 Oferte Lek 1,400 Ulje 13%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : XHAM MBROJTES 6D

MARKA : BASEUS

I PERSHTASHEM PER : IPHONE XS MAX

FORTESIA : 9H

VECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

RRJETE MROJTESE E BOKSIT TE DEGJIMIT NGA PAPASTERTITE,

FORTESI E MADHE DHE I SIGURTE PER PERDORUESIN,

PAMJE HD SI GJITHMONE DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE

MENYRA E VENDOSJES : 

1.PASTRONI EKRANIN E TELEFONIT ME PECETA ALKOOLI QE JANE NE PAKETIM

2. SIGUROHUNI QE NUK KA GRIMCA PLUHURI NE EKRAN

3. VENDOSNI XHAMIN E TEMPERUAR MBI EKRAN DHE SIGUROHUNI QE TE MOS FORMOJE FLLUSKA AJRI

4. NESE FORMOHET NDONJE FLLUSKE NGRENI ME KUJDES XHAMIN DHE ULENI POSHTE PRAPE DERISA FLLUSKAT TE ZHDUKEN

5. NESE FORMOHET NDONJE FLLUSKE NGRENI ME KUJDES XHAMIN DHE ULENI POSHTE PRAPE DERISA FLLUSKAT TE ZHDUKEN

SHENIM : NE REKOMANDOJME TA CONI XHAMIN NE NDONJE SERVIS PER TA VENDOSUR, CDO PERGJEGJESI PER TA VENDOSUR VETE XHAMIN JU MBETET JU

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus
Oferte
Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%