Transporti brenda Tiranës është falas dhe vjen brenda disa orëve.

Jashtë Tiranës kushton 200 Lekë
Porosia ju vjen brenda 24-48 orëve.

Transporti në Kosovë dhe Maqedoni kushton 5 Euro.
Porosia vjen brenda 5-7 ditëve

X

Faleminderit që zgjidhni CONNECTA

Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.

Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj. X
+
-
=

?
Porosit Tani

Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.

Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.
Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.

Trekembesh (Tripod) Digipod TR462 Me Gjatesi Te Rregullueshme Kamera, Gopro, SLR, Etj.

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) 

MARKA : DIGIPOD

MATERIALI : ALUMIN I ZGJEDHUR & ABS

GJATESIA E TRIPODIT ( I PALOSUR ) : 565mm

DIAMETRI I KEMBEVE ( I PALOSUR ) : 17mm

GJATESIA E TRIPODIT ( I HAPUR ) : 1570mm

DIAMETRI I KEMBEVE ( I HAPUR ) : 23mm

PESHA : 850g

PESHA MBAJTESE : 2.3-5.0 Kg

MODELE KU APLIKOHET : KAMERA GoPro , SLR , CELULAR (mbajtese per celular nuk vjene me paketimin)

VECORI :  JU MUNDESON TE BENI FOTO, VIDEO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT,

VIDE UNVERSALE 1/4 INÇ E PERSHTATSHME PER SHUMICEN E KAMERAVE ME PESHE MAKSIMALE DERI NE 2Kg,

ALUMIN I ZGJEDHUR I FORTE POR SHUME I LEHTE ME PERMASA KOMPAKTE PER TU MBAJTUR ME VETE KUDO PER REGJISTRIMET TUAJA,

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN E VOGEL PER AKSION OSE MBAJTESEN E TELEFONIT,

DIZENJIM ME KOKE TE RROTULLUSHME 360° DUKE JU MUNDESUAR KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI OSE VIDEO,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

MBAJTESJA MUND TE RROTULLOHET DHE 90° PER REGJISTRIME VERTIKALE,

DOREZA NE KRAHUN E MAJTE JU MUNDESON LIRI PER DOREN E DJATHE TE KRYEJE FUNKSIONIN E SHKREPJE,

KEMBE ME GJATESI TE RREGULLUESHME FALE 3 SEKTOREVE TE TYRE, VENDOSINI KUDO DHE DO TE QENDROJNE PA PROBLEM,

MANIVELE E RROTULLUESHME DHE E RREGULLUESHME PER TE NGRITUR BAZEN BASHKE ME KAMEREN,

NIVEL ME BULZE UJI PER TE KONTROLLUAR GJITHMONE STABILITETIN DHE NIVELIMIN E TRIPODIT DHE KAMERES,

FALE MATERIALIT KUNDER UJIT MUND TE PERDORET EDHE NE AMBIENTE ME UJE APO NE KOHE SHIU,

E PAJISUR ME NJE CANTE PERSONALE PER LEHTESI TRANSPORTI KUDO,

Cmimi real Lek 5,500 Oferte Lek 3,400 Ulje 38%
/

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

 • Produkt origjinal
 • Cilësi e lartë
 • Pagesa në dorëzim të produktit
 • Ne gjendje, gati per transport
 • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp
Oferte
Mbajtese Celulari Me Magnete Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%