SUPER KUFJE CIFT ME BLUETOOTH V5.0 REMAX DHE PER TELEFONATA HD

Lek 4,800 Lek 5,200

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

KUJDES : MOS PERDORNI KOKE KARIKIMI TE FUQISHME FAST ,

PERDORNI KOKE NORMALE 2-2.1A

EMRI : KUFJE ME BLUETOOTH

MARKA : REMAX

MATERIALI: PLASTIK + SILIKON

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0 + EDR

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

FREKUENCA: 20 - 20k Hz

PESHA: 50g

PERMASAT50 x 41 x 23mm

MIKROFON: PO

KAPACITETI I BATERISE : 120 mAh

KOHA PER KUFJET ( NJE KARIKIM I VETEM ) : DERI NË 15 ORË KOHË DËGJIMI, DERI NË 16.5 ORË KOHË BISEDE

KOHA PER KUFJET ( STANDY DHE KARIKIM ) : DERI NE 150 ORE NE STANDBY DHE RRETH 1.5 ORE NE KARIKIM.

VECORI : CLIESI SHUME E MIRE,

LIDHJE SHUME PRAKTIKE, FALE SENSOREVE INTELIGJENT QE BEJNE LIDHJE ME NJERI TJETRIN DHE ME PAJISJEN TUAJ ME ANE TE BLUETOOTH,

KUFJET PERDOREN LIRSHEM NJERA APO TE DYJA KUFJET NJEHERESH DHE MUND TE LUANI OSE KALONI PERPARA KUR DEGJONI MUZIKE ME BUTONAT NE TRUPIN E PAJISJES,

KARIKONI SHPEJT KUFJET ME MBAJTESEN E KARIKIMIT ME INDIKATOR LED I CILI TREGON STATUSIN E BATERISE, MUND TE PERDRONI PORTEN LIGHTNING PER TE KARIKUAR MBROJTESEN

 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.